Fonq doet weer VT Wonen

Maandag 17 december 2018

Fonq wordt per april licentiepartner van VT Wonen en gaat opnieuw de gehele logistiek en klantenservice voor het interieurlabel doen.
Fonq doet weer VT Wonen

Woonwebwinkelier Fonq gaat vanaf april 2019 voorraadbeheer, inkoop, logistiek, shopmanagement en klantenservice voor VT Wonen regelen, zo meldt Twinkle. De consument zal niets merken van de overgang: de collectiekeuze en marketinguitingen blijven gelijk.

Tot aan 2013 beheerde Fonq al eerder de webwinkel van VT Wonen. Daarna ging eigenaar Sanoma dat zelf doen. Zoals bekend geeft het mediabedrijf ook het gelijknamige tijdschrift uit, organiseert het jaarlijks de VT Wonen & Design beurs en is het regelmatig te zien op televisie. Volgens Sanoma bereikt het label via die kanalen in totaal zo'n 6,2 miljoen mensen.

In De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein presenteert Coming Lifestyle de bankencollectie van VT Wonen (foto model Urban; site Coming). Recent werd ook bekend dat Swiss Sense een boxspring-collectie van het label gaat voeren.

Onlangs stelde Fonq een nieuwe ceo aan: Antoine Brouwer. Eerder dit jaar liet de online reseller uit Utrecht weten een marktplaats te willen zijn waar ook externe partijen hun waar kunnen verkopen.
Links

www.coming.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.fonq.nl
www.sanoma-uitgevers.nl
www.sanoma.be/nl
www.swisssense.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, marktplaats, outlet, #vtwonen, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #coming, #cominglifestyle, #swisssense, #fonq, #sanoma

Gerelateerd nieuws
Nieuwe modellen van Milano Bedding
De Italiaanse beddenfabrikant Kover srl introduceert onder haar label Milano Bedding twee nieuwe bedden, Bahamas en Naxos.
lees verder
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Eerste stoel van Studio Henk
De eerste stoel van Studio Henk is de Co Chair. Volgens de meubelontwerpstudio een tijdloos ontwerp, dat straalt in haar eenvoud.
lees verder
 
Vandyck bedmode onder vuur
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden