Fonq doet weer VT Wonen

Maandag 17 december 2018

Fonq wordt per april licentiepartner van VT Wonen en gaat opnieuw de gehele logistiek en klantenservice voor het interieurlabel doen.
Fonq doet weer VT Wonen

Woonwebwinkelier Fonq gaat vanaf april 2019 voorraadbeheer, inkoop, logistiek, shopmanagement en klantenservice voor VT Wonen regelen, zo meldt Twinkle. De consument zal niets merken van de overgang: de collectiekeuze en marketinguitingen blijven gelijk.

Tot aan 2013 beheerde Fonq al eerder de webwinkel van VT Wonen. Daarna ging eigenaar Sanoma dat zelf doen. Zoals bekend geeft het mediabedrijf ook het gelijknamige tijdschrift uit, organiseert het jaarlijks de VT Wonen & Design beurs en is het regelmatig te zien op televisie. Volgens Sanoma bereikt het label via die kanalen in totaal zo'n 6,2 miljoen mensen.

In De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein presenteert Coming Lifestyle de bankencollectie van VT Wonen (foto model Urban; site Coming). Recent werd ook bekend dat Swiss Sense een boxspring-collectie van het label gaat voeren.

Onlangs stelde Fonq een nieuwe ceo aan: Antoine Brouwer. Eerder dit jaar liet de online reseller uit Utrecht weten een marktplaats te willen zijn waar ook externe partijen hun waar kunnen verkopen.
Links

www.coming.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.fonq.nl
www.sanoma-uitgevers.nl
www.sanoma.be/nl
www.swisssense.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, marktplaats, outlet, #vtwonen, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #coming, #cominglifestyle, #swisssense, #fonq, #sanoma

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
100% Circulair matras Mline
DBC (Dutch Bedding Company), beter bekend van het label M-line, heeft op de Imm Cologne haar eerste volledig circulaire matras ge´ntroduceerd: Green Motion.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Retailomzet ruim 4%
De Nederlandse detailhandel heeft in november 2018 4,1% meer omgezet dan in november 2017, het volume was 3,2% hoger. Ook de omzet van non-food, waaronder interieur, stijgt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden