Fonq doet weer VT Wonen

Maandag 17 december 2018

Fonq wordt per april licentiepartner van VT Wonen en gaat opnieuw de gehele logistiek en klantenservice voor het interieurlabel doen.
Fonq doet weer VT Wonen

Woonwebwinkelier Fonq gaat vanaf april 2019 voorraadbeheer, inkoop, logistiek, shopmanagement en klantenservice voor VT Wonen regelen, zo meldt Twinkle. De consument zal niets merken van de overgang: de collectiekeuze en marketinguitingen blijven gelijk.

Tot aan 2013 beheerde Fonq al eerder de webwinkel van VT Wonen. Daarna ging eigenaar Sanoma dat zelf doen. Zoals bekend geeft het mediabedrijf ook het gelijknamige tijdschrift uit, organiseert het jaarlijks de VT Wonen & Design beurs en is het regelmatig te zien op televisie. Volgens Sanoma bereikt het label via die kanalen in totaal zo'n 6,2 miljoen mensen.

In De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein presenteert Coming Lifestyle de bankencollectie van VT Wonen (foto model Urban; site Coming). Recent werd ook bekend dat Swiss Sense een boxspring-collectie van het label gaat voeren.

Onlangs stelde Fonq een nieuwe ceo aan: Antoine Brouwer. Eerder dit jaar liet de online reseller uit Utrecht weten een marktplaats te willen zijn waar ook externe partijen hun waar kunnen verkopen.
Links

www.coming.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.fonq.nl
www.sanoma-uitgevers.nl
www.sanoma.be/nl
www.swisssense.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, marktplaats, outlet, #vtwonen, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #coming, #cominglifestyle, #swisssense, #fonq, #sanoma

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden