FM Janssen vertrekt uit Utrecht

Maandag 24 september 2018

De tapijtwinkel F.M. Janssen, ook handelend onder de naam Marcjanssen, stopt eind deze maand na 43 jaar.
FM Janssen vertrekt uit Utrecht

F.M. Janssen, vroeger nog met de toevoeging Import Perzische Tapijten, heeft naast een mooie winkel aan het Voor Clarenburg in het hartje van Utrecht vlak bij Hoog Catharijne, ook groothandel I.C.E. met showroom in Waardenburg. Volgens Duic sluit het bedrijf op 29 september in Utrecht haar deuren.

Het van oorsprong Utrechtse bedrijf is in 1969 opgericht door de ouders van de huidige directeuren, de broers Marc en Rogier Janssen (foto; website). Het bedrijf levert (maatwerk) karpetten in het hoge segment. Het levert naar eigen zeggen aan projecten over de hele wereld.

De winkel vertrekt uit Utrecht, omdat mensen steeds vaker gericht zoeken via internet en vervolgens veelal onze showroom in Waardenburg bezoeken, zo meldt Antoinette Janssen, moeder van Marc en Rogier, in Duic. Deze is makkelijker te bereiken en heeft een grote parkeerplaats voor de deur.

 Links

www.rugs.nl
www.tapijten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, vloerbedekking, vloer, tapijt, karpet, oosters tapijt, pers, perzen, ziegler, kelim, kleed, akoestiek, #fmjanssen, #marcjanssen, #ice, #iceoostersetapijten

Gerelateerd nieuws
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Laatste MarketdayXL DWI 2018
Maandag 3 december van 10-17 uur zal in 2018 de laatste MarketdayXL van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein worden gehouden. Met onder meer een Sample Sale én Love It!
lees verder
Alle Antislip Estillon Luxerton
Estillon levert vanaf dit moment de antislip ondertapijt range onder één naam: Luxerton.
lees verder
Imm: das Haus gaat op z'n kop
Er wordt gevreesd dat Truly Truly van Down Under 'Das Haus 2019' op zijn kop wil zetten tijdens de komende internationale meubelbeurs Imm Cologne in januari 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden