FM Janssen vertrekt uit Utrecht

Maandag 24 september 2018

De tapijtwinkel F.M. Janssen, ook handelend onder de naam Marcjanssen, stopt eind deze maand na 43 jaar.
FM Janssen vertrekt uit Utrecht

F.M. Janssen, vroeger nog met de toevoeging Import Perzische Tapijten, heeft naast een mooie winkel aan het Voor Clarenburg in het hartje van Utrecht vlak bij Hoog Catharijne, ook groothandel I.C.E. met showroom in Waardenburg. Volgens Duic sluit het bedrijf op 29 september in Utrecht haar deuren.

Het van oorsprong Utrechtse bedrijf is in 1969 opgericht door de ouders van de huidige directeuren, de broers Marc en Rogier Janssen (foto; website). Het bedrijf levert (maatwerk) karpetten in het hoge segment. Het levert naar eigen zeggen aan projecten over de hele wereld.

De winkel vertrekt uit Utrecht, omdat mensen steeds vaker gericht zoeken via internet en vervolgens veelal onze showroom in Waardenburg bezoeken, zo meldt Antoinette Janssen, moeder van Marc en Rogier, in Duic. Deze is makkelijker te bereiken en heeft een grote parkeerplaats voor de deur.

 Links

www.rugs.nl
www.tapijten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, vloerbedekking, vloer, tapijt, karpet, oosters tapijt, pers, perzen, ziegler, kelim, kleed, akoestiek, #fmjanssen, #marcjanssen, #ice, #iceoostersetapijten

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden