FM Janssen vertrekt uit Utrecht

Maandag 24 september 2018

De tapijtwinkel F.M. Janssen, ook handelend onder de naam Marcjanssen, stopt eind deze maand na 43 jaar.
FM Janssen vertrekt uit Utrecht

F.M. Janssen, vroeger nog met de toevoeging Import Perzische Tapijten, heeft naast een mooie winkel aan het Voor Clarenburg in het hartje van Utrecht vlak bij Hoog Catharijne, ook groothandel I.C.E. met showroom in Waardenburg. Volgens Duic sluit het bedrijf op 29 september in Utrecht haar deuren.

Het van oorsprong Utrechtse bedrijf is in 1969 opgericht door de ouders van de huidige directeuren, de broers Marc en Rogier Janssen (foto; website). Het bedrijf levert (maatwerk) karpetten in het hoge segment. Het levert naar eigen zeggen aan projecten over de hele wereld.

De winkel vertrekt uit Utrecht, omdat mensen steeds vaker gericht zoeken via internet en vervolgens veelal onze showroom in Waardenburg bezoeken, zo meldt Antoinette Janssen, moeder van Marc en Rogier, in Duic. Deze is makkelijker te bereiken en heeft een grote parkeerplaats voor de deur.

 Links

www.rugs.nl
www.tapijten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, vloerbedekking, vloer, tapijt, karpet, oosters tapijt, pers, perzen, ziegler, kelim, kleed, akoestiek, #fmjanssen, #marcjanssen, #ice, #iceoostersetapijten

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
En van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden