Fleurige lente Indes Fuggerhaus

Dinsdag 19 januari 2021

Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Fleurige lente Indes Fuggerhaus Fleurige lente Indes Fuggerhaus

Enjoy and Relax, zo heet de voorjaarscollectie van Indes Fuggerhaus. De collectie bestaat volgens het bedrijf uit hoogwaardige velourskwaliteiten en satijnen stoffen met vooral florale motieven. In de collectie zijn natuurlijke structuren, en zachte burn-outs met natuurlijke motieven te vinden.

 

Een absolute highlight is volgens Indes de bedrukte satijnen stof Glory (foto 2), waarop met een aquareltechniek bloemmotieven zijn aangebracht. Ook afgebeeld is de stof Clarence (foto 3). Deze items worden aangevuld met een velours met groot bloemmotief, een effen kwaliteit, een kamerhoge chennille en irriserend velours.Links

www.indes.de
www.indesfuggerhaus.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #indesfuggerhaus, #enjoyandrelax

Gerelateerd nieuws
Nijntje op de vloer
De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur.
lees verder
Renson nieuws op R+T
Tijdens R+T Digital (van 22 tot 25 februari) introduceerde de Belgische Renson groep verschillende noviteiten van zijn merk Renson. Daarnaast gaan de merken Argenta en Rob door onder de nieuwe merknaam Arlu.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden