Beurzen Frankfurt tot juni dicht

Dinsdag 19 januari 2021

De Messe Frankfurt heeft besloten geen fysieke beurzen in Frankfurt meer te organiseren tot in ieder geval juni 2021. Derhalve vervallen ook interieurgerelateerde beurzen.
Beurzen Frankfurt tot juni dicht

Organisator Messe Frankfurt heeft deze beslissing genomen omdat er geen einde van de corona-epidemie in zicht is. Ondanks dalende cijfers en vaccinatieprogramma blijven overheden maar angst hebben dat er mogelijk een opleving van het aantal positieve besmettingen komt.

Textielbeurs Heimtextil was eerder al verplaatst van januari naar 4-7 mei 2021, waar het zou worden samengevoegd met de beurzen Techtextil en Texprocess. Maar nu gaan de beurzen niet door, hoewel er nog wel een digitaal alternatief komt.
De eerstvolgende Heimtextil is nu gepland van 11-14 januari 2022, de data voor Techtextil en Texprocess in het tweede kwartaal ban 2020 worden nog bekend gemaakt.

Ambiente was met Christmasworld en Paperworld ook al eerder samengevoegd tot een evenement onder een nieuwe naam: the International Consumer Goods Show (ICGS), die van 17-20 april zou worden gehouden, maar ook dat event is afgeblazen.
De nieuwe data van de dna weer aparte beurzen in 2022: Christmasworld 28 januari -1 februari, waarbij Paperworld en Creativeworld een dag later starten. Ambiente is van 11-15 februari.Links

ambiente.messefrankfurt.com
christmasworld.messefrankfurt.com
heimtextil.messefrankfurt.com
techtextil.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, e-commerce, online, internetshop, congres, netwerk, bijeenkomst, symposium, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, project, kantoor, huisshow, evenement, indoor, outdoor, binnen, lounge, Heimtextil, mess frankfurt, frankfurt, #ambiente, #christmasworld, #heimtextil, #techtextil, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Zelected by House zoekt BelgiŽ
Zelected by House (ZBH) is een Zweedse leverancier van stijlvolle interieuraccessoires. Het bedrijf is op zoek naar een distributeur voor BelgiŽ.
lees verder
Nijntje op de vloer
De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur.
lees verder
Bamboo collectie
Bohemian stijl is steeds meer terug te zien in het interieur. Natuurlijke elementen zoals bamboo en cement zorgen voor een bohemian, zomers gevoel, kenmerkend voor de collectie van Pottery Pots.
lees verder
Renson nieuws op R+T
Tijdens R+T Digital (van 22 tot 25 februari) introduceerde de Belgische Renson groep verschillende noviteiten van zijn merk Renson. Daarnaast gaan de merken Argenta en Rob door onder de nieuwe merknaam Arlu.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden