FISA neemt BFE over

Woensdag 09 april 2014

Brussels Fairs and Exhibitions npo (BFE) is overgenomen door Fisa, zo werd ons kortgeleden bekend. Fisa is in 2003 opgericht met de aankoop van de bouwbeurs Batibouw. Het is gevestigd in Brussel en organiseert tevens een aantal beurzen op het gebied van interieur.
FISA neemt BFE over

BFE was in de interieurbranche vooral bekend van het organiseren van (B-)DecoOH!. Dit evenement voor interieurdecoratie, cadeaus en bloemisten werd tot half 2009 gehouden onder de naam Europacado-Decoforce-Florex.

 

Afgelopen september zou de 50ste editie van B-DecoOH! plaatsvinden. Kort voor de opening werd de beurs afgeblazen en voor een klein deel gehuisvest in de Trade Mart Brussel. Het grootste deel van de exposanten had gekozen voor het succesvolle nieuwe initiatief All4Home, dat Claever Associates voor een kerngroep van exposanten organiseerde in Gent en kortgeleden in het Kart Expo in Brussel. Inmiddels is bekend dat B-DecoOH! niet meer wordt georganiseerd.

 

Met de overname trekt Fisa, onder leiding van Philippe Lhomme, een aantal beurzen buiten de interieurbranche naar zich toe, zoals de Vakantiesalon, de Voedingssalon en de 50+-beurs Zenith. Op het gebied van interieur organiseerde Fisa al (consumenten)beurzen als Cocoon (Brussel), Sfeer (Gent) en A.Citylfe (Antwerpen).

 

 Links

www.fisa.be
www.bfe.be
www.claever.be
www.all4home-fair.be
www.cocoon.be
www.sfeer.be
www.acitylife.be

Tags

interieur, wonen, decoratie

Gerelateerd nieuws
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
 
Secto wint van Eglo
lees verder
 
Iconic Eyes van Moooi
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden