FISA neemt BFE over

Woensdag 09 april 2014

Brussels Fairs and Exhibitions npo (BFE) is overgenomen door Fisa, zo werd ons kortgeleden bekend. Fisa is in 2003 opgericht met de aankoop van de bouwbeurs Batibouw. Het is gevestigd in Brussel en organiseert tevens een aantal beurzen op het gebied van interieur.
FISA neemt BFE over

BFE was in de interieurbranche vooral bekend van het organiseren van (B-)DecoOH!. Dit evenement voor interieurdecoratie, cadeaus en bloemisten werd tot half 2009 gehouden onder de naam Europacado-Decoforce-Florex.

 

Afgelopen september zou de 50ste editie van B-DecoOH! plaatsvinden. Kort voor de opening werd de beurs afgeblazen en voor een klein deel gehuisvest in de Trade Mart Brussel. Het grootste deel van de exposanten had gekozen voor het succesvolle nieuwe initiatief All4Home, dat Claever Associates voor een kerngroep van exposanten organiseerde in Gent en kortgeleden in het Kart Expo in Brussel. Inmiddels is bekend dat B-DecoOH! niet meer wordt georganiseerd.

 

Met de overname trekt Fisa, onder leiding van Philippe Lhomme, een aantal beurzen buiten de interieurbranche naar zich toe, zoals de Vakantiesalon, de Voedingssalon en de 50+-beurs Zenith. Op het gebied van interieur organiseerde Fisa al (consumenten)beurzen als Cocoon (Brussel), Sfeer (Gent) en A.Citylfe (Antwerpen).

 

 Links

www.fisa.be
www.bfe.be
www.claever.be
www.all4home-fair.be
www.cocoon.be
www.sfeer.be
www.acitylife.be

Tags

interieur, wonen, decoratie

Gerelateerd nieuws
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder
Aandacht voor Nederlands meubeldesign
Er is weer volop aandacht voor Nederlands meubeldesign, zo is te lezen in de nieuwsbrief van Spectrum Design. Zo is er een Rietvelddag in het Centraal Museum en organiseert Tradix een event gericht op Nederlandse meubelmerken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden