FISA neemt BFE over

Woensdag 09 april 2014

Brussels Fairs and Exhibitions npo (BFE) is overgenomen door Fisa, zo werd ons kortgeleden bekend. Fisa is in 2003 opgericht met de aankoop van de bouwbeurs Batibouw. Het is gevestigd in Brussel en organiseert tevens een aantal beurzen op het gebied van interieur.
FISA neemt BFE over

BFE was in de interieurbranche vooral bekend van het organiseren van (B-)DecoOH!. Dit evenement voor interieurdecoratie, cadeaus en bloemisten werd tot half 2009 gehouden onder de naam Europacado-Decoforce-Florex.

 

Afgelopen september zou de 50ste editie van B-DecoOH! plaatsvinden. Kort voor de opening werd de beurs afgeblazen en voor een klein deel gehuisvest in de Trade Mart Brussel. Het grootste deel van de exposanten had gekozen voor het succesvolle nieuwe initiatief All4Home, dat Claever Associates voor een kerngroep van exposanten organiseerde in Gent en kortgeleden in het Kart Expo in Brussel. Inmiddels is bekend dat B-DecoOH! niet meer wordt georganiseerd.

 

Met de overname trekt Fisa, onder leiding van Philippe Lhomme, een aantal beurzen buiten de interieurbranche naar zich toe, zoals de Vakantiesalon, de Voedingssalon en de 50+-beurs Zenith. Op het gebied van interieur organiseerde Fisa al (consumenten)beurzen als Cocoon (Brussel), Sfeer (Gent) en A.Citylfe (Antwerpen).

 

 Links

www.fisa.be
www.bfe.be
www.claever.be
www.all4home-fair.be
www.cocoon.be
www.sfeer.be
www.acitylife.be

Tags

interieur, wonen, decoratie

Gerelateerd nieuws
DC Opalic van Halo Design
Het Deense verlichtingsmerk Halo Design zet de nieuwe collectie DC Opalic in de schijnwerpers.
lees verder
Senzadelli nieuws op DWI
Meubelfabrikant Senzadelli, bracht afgelopen Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) nieuws. Ook te zien aankomende maandag 7 oktober op de MarketdayXL.
lees verder
 
Linddna op Spotlight
lees verder
Duo-leiding Tendence
Sinds begin september is Bettina Bär weer terug na haar ouderschapsverlof als directeur van Tendence, maar ze zal blijvend ondersteund worden door Susanne Schlimgen.
lees verder
 
Start ETC Design Experience
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden