Fikse naar Deltex

Dinsdag 27 november 2018

Sinds 1 november is Wichert Fikse werkzaam bij Deltex als manager marketing en productontwikkeling.
Fikse naar Deltex

Wichert (foto) heeft de laatste jaren gewerkt als key-accountmanager en salesmanager bij Beddinghouse en is daarvoor vele jaren een drijvende kracht geweest bij Jade (Silvana).

Met de komst van Wichert Fikse kan Deltex zich meer gaan richten op merken (Deltex, Cinderella, Walra en Sanidor) en op innovaties binnen de productgroepen dekbedden en hoofdkussens (o.a. Essenza).

Deltex is leverancier van dekbedden en kussens en met een productielocatie in Delden (Overijssel). In 1964 opgericht biedt het familiebedrijf werkgelegenheid aan ruim 30 personen. Distributie gaat via slaapspeciaalzaken, ketens in slapen, warenhuizen, onlineretailers, supermarkten, hotelketens en zorginstellingen.

 Links

www.beddinghouse.com
www.deltex.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, dekbedovertrek, kussen, personalia, #deltex, #beddinghouse, #jade, #cinderella, #silvana, #essenza, #sanidor, #walra.

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
 
Nieuw bedtextiel Verbeekdesigns
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden