Fikse naar Deltex

Dinsdag 27 november 2018

Sinds 1 november is Wichert Fikse werkzaam bij Deltex als manager marketing en productontwikkeling.
Fikse naar Deltex

Wichert (foto) heeft de laatste jaren gewerkt als key-accountmanager en salesmanager bij Beddinghouse en is daarvoor vele jaren een drijvende kracht geweest bij Jade (Silvana).

Met de komst van Wichert Fikse kan Deltex zich meer gaan richten op merken (Deltex, Cinderella, Walra en Sanidor) en op innovaties binnen de productgroepen dekbedden en hoofdkussens (o.a. Essenza).

Deltex is leverancier van dekbedden en kussens en met een productielocatie in Delden (Overijssel). In 1964 opgericht biedt het familiebedrijf werkgelegenheid aan ruim 30 personen. Distributie gaat via slaapspeciaalzaken, ketens in slapen, warenhuizen, onlineretailers, supermarkten, hotelketens en zorginstellingen.

 Links

www.beddinghouse.com
www.deltex.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, dekbedovertrek, kussen, personalia, #deltex, #beddinghouse, #jade, #cinderella, #silvana, #essenza, #sanidor, #walra.

Gerelateerd nieuws
 
Essenza kleurt roze en groen
lees verder
Nieuw slapen op DWI
Hoewel de verdeeldheid in slapenbranche groter is dan ook, zijn er op de komende voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) weer een aantal leuke nieuwkomers geconcentreerd.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder
Rauch schrapt 250 banen
Maandag werd bekend dat de Duitse slaapkamermeubelfabrikant Rauch verder wordt gereorganiseerd en er in Freudenberg in de komende twee jaar 250 banen verdwijnen.
lees verder
 
Veel inspiratie op DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden