Fauteuil met een zacht karakter

Maandag 13 november 2023

De Rolf Benz Phil is te kenmerken als een gezellige clubfauteuil met een zacht karakter.
Fauteuil met een zacht karakter
Fauteuil met een zacht karakter

De Phil is de nieuwe allrounder van meubelfabrikant Rolf Benz onder de clubfauteuils. Als ingetogen blikvanger past hij in elke omgeving en wordt hij een pronkstuk voor iedere ruimte. 

 

De mooiste dingen in het leven zijn eenvoudig. Ze zijn echter nog beter als ze over een ongekende complexiteit beschikken die pas bij een nadere blik duidelijk wordt. Dit is precies waar Rolf Benz Phil voor staat. Op het eerste gezicht maakt de clubfauteuil indruk met zijn rechtlijnige elegantie: de zachte stoffering contrasteert met het stalen frame.

Bij nader inzien wordt een gedetailleerd schouwspel van meesterlijk vakmanschap zichtbaar. De precieze naadvoering langs de leuningen voegt diepte toe aan het ontwerp. De afgestikte binnenzijde van de zij- en de rugleuning doet denken aan een moderne Chesterfield.

 

De Rolf Benz Phil is de absolute allrounder. In leer of stof, met een stalen frame of met een gereduceerd vierpootonderstel, in een ensemble of als autonoom meubel.Links

www.rolf-benz.com

Tags

nieuws, interieur, meubelen, merk, duitsland, fauteuil, zitgemakt, comfort, details, vakmanschap, meesterschap, naadvoering, leuningen, onderstel, stof, leer, staal, hout, clubfauteuil, #rolfbenz

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder
2 Nieuwe winkels Jysk
Jysk zet de uitbreiding in Nederland voort met de opening van twee nieuwe winkels.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden