Fauteuil met een zacht karakter

Maandag 13 november 2023

De Rolf Benz Phil is te kenmerken als een gezellige clubfauteuil met een zacht karakter.
Fauteuil met een zacht karakter
Fauteuil met een zacht karakter

De Phil is de nieuwe allrounder van meubelfabrikant Rolf Benz onder de clubfauteuils. Als ingetogen blikvanger past hij in elke omgeving en wordt hij een pronkstuk voor iedere ruimte. 

 

De mooiste dingen in het leven zijn eenvoudig. Ze zijn echter nog beter als ze over een ongekende complexiteit beschikken die pas bij een nadere blik duidelijk wordt. Dit is precies waar Rolf Benz Phil voor staat. Op het eerste gezicht maakt de clubfauteuil indruk met zijn rechtlijnige elegantie: de zachte stoffering contrasteert met het stalen frame.

Bij nader inzien wordt een gedetailleerd schouwspel van meesterlijk vakmanschap zichtbaar. De precieze naadvoering langs de leuningen voegt diepte toe aan het ontwerp. De afgestikte binnenzijde van de zij- en de rugleuning doet denken aan een moderne Chesterfield.

 

De Rolf Benz Phil is de absolute allrounder. In leer of stof, met een stalen frame of met een gereduceerd vierpootonderstel, in een ensemble of als autonoom meubel.Links

www.rolf-benz.com

Tags

nieuws, interieur, meubelen, merk, duitsland, fauteuil, zitgemakt, comfort, details, vakmanschap, meesterschap, naadvoering, leuningen, onderstel, stof, leer, staal, hout, clubfauteuil, #rolfbenz

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Potocco outdoor nieuws
Potocco heeft de Cut zitmeubelcollectie van Stephan Veit uitgebreid met een buitenstoel en -fauteuil van geweven touw.
lees verder
 
Outdoor collectie Blomus
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden