Ewbank poetsmachine via Tiptop

Donderdag 06 april 2017

Ronald Knip van Tip Top schuurmaterialen ontdekte onlangs een handige alles-in-een poets- en schrobmachine van de Britse fabrikant Ewbank.
Ewbank poetsmachine via Tiptop

Knip is een van de verdelers die het apparaat in de Benelux voor de Westeuropese importeur Woodpoint/Kwaliteitparket uit Lelystad gaat verdelen. De Ewbank EP170 is een professionele machine die volgens Knip ideaal is voor zijn klanten die met houten vloeren werken, maar het apparaat boent alle harde vloeren zoals steen, vinyl en laminaat. Ook vloeren die voorzichtig moet worden behandeld is in goede handen met deze alleskunner.

De machine maakt niet alleen schoon, maar schrobt en polijst de vloer tevens met twee contra-roterende discs, met een maximum van 2.200 rpm. Ook is deze gebruiksvriendelijk door zijn telescopische handvat en zijn gewicht van niet meer dan 3,5 kilo.

De machine is volgens Knip van vervaardigd hoogwaardige materialen - waardoor een lange levensduur verwacht mag worden - en wordt geleverd met twee 5 inch brede pads. Daarnaast is een compleet pakket aan schoonmaak- en onderhoudsmiddelen beschikbaar, speciaal ontwikkeld voor deze machine.

De Ewbank boenmachine is bij Tip Top verkrijgbaar vanaf medio mei 2017. In Engeland kost de EP170 £ 99,99, omgerekend ca. € 120,00.

 Links

www.ewbank.co.uk
www.tiptopvloeren.nl
www.woodpoint.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, plank, parket, hout, laminaat, vinyl, onderhoud, reiniging, reinigen, schrob, schuur, schuren, boen, steen, stoffering, groothandel, grossier, importeur, #ewbank, #tiptopvloeren, #woodpoint

Gerelateerd nieuws
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
 
Nieuwe catalogus Hamat
lees verder
Gietvloeren van plastic afval
Onder de naam The Good Floor maakt de Rotterdamse startup circulaire, terrazzo design gietvloeren van zwerfplastic uit rivieren en afgedankt plastic uit de kledingindustrie.
lees verder
Ommezwaai Inretail
Nog geen twee maanden geleden zei Inretail keihard 'nee' tegen tegen het Corona ToegangsBewijs (CTB) namens de meerderheid van de Nederlandse winkeliers. Nu is dat ineens toch weer bespreekbaar.
lees verder
Interieurretail november stabiel
De Nederlandse detailhandel heeft in november 5,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,6% hoger, waarbij de inflatie dus duidelijk zichtbaar wordt. De interieur retail bleef stabiel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden