Etnische vloerkleden trend

Donderdag 11 januari 2018

Elke interieurprofessional zou etnische vloerkleden in de collectie moeten hebben. Want deze zijn in trek op ditmoment. Op Intirio is er ruime keuze in te vinden.
Etnische vloerkleden trend
Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend

De twintigste editie van Intirio wordt gehouden van 28 tot en met 31 januari in Gent. Het aanbod op de beurs omvat zonwering, raamdecoratie, wandbekleding, decoratie- en meubelstoffen, huislinnen & accessoires en vloerbekleding.

 

De etnische trend is in laatstgenoemde productgroep ruimschoots op Intirio te vinden bij onder meer Acsento, Angelo en De Munk Carpets. Zij bieden een brede waaier van primitief tot eclectisch etnisch, van langharig tot vlak. Ook bij Design C, Headlam en Louis De Poortere (Villa Nova en Romo) is er genoeg keuze.

En er is meer! The Ketel (o.m. Wood4Walls) introduceert Alphenberg Leather in België: lederen tegels met buffelleer afwerkingen die erg primitief aandoen. Bij Moduleo zijn er de collectie Moods vele mogelijkheden om zelf structuren te creëren, al dan niet met een etnisch tintje.

Tickets voor Intirio zijn hier vooraf te bestellen. Meer informatie.
Links

www.acsento.com
www.alphenberg.com
www.angelorugs.com
www.campo.online
www.demunkcarpets.nl
www.headlam.nl
www.intirio.be
www.ivcgroup.com
www.louisdepoortere.be
www.romo.com
www.textirama.be
www.wood4walls.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio

Gerelateerd nieuws
 
Imm Cologne komt eraan
lees verder
 
Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Laatste MarketdayXL DWI 2018
Maandag 3 december van 10-17 uur zal in 2018 de laatste MarketdayXL van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein worden gehouden. Met onder meer een Sample Sale Ún Love It!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden