Eric Kuster nieuws bij Maretti

Zaterdag 29 februari 2020

Verlichtingsfabrikant Maretti Lighting heeft nieuws te melden. Ontwerper Eric Kuster introduceert een nieuwe hanglamp en een nieuwe vloerlamp, die te zien zijn in een boardroom van het bedrijf in Almere.
Eric Kuster nieuws bij Maretti
Eric Kuster nieuws bij Maretti Eric Kuster nieuws bij Maretti

Elke ruimte in het pand van Maretti Lighting dient ter inspiratie voor particulieren en ondernemers die zich bezighouden met interieurstyling en verlichting. Om de samenwerking met de diverse designers te benadrukken zijn de zes boardrooms elk door een andere designer ingericht.

 

Van tijd tot tijd worden deze boardrooms geheel gerestyled en onlangs heeft de boardroom van Eric Kuster een metamorfose ondergaan. Zijn liefde voor glamour combineert Eric Kuster met natuurlijke elementen. Door vormen en materialen van de meubels te laten terugkomen in de armaturen sluit de verlichting volgens Maretti naadloos aan bij het interieur. De nieuwe Blakes hanglampen zijn uitgevoerd met bergkristal en voorzien van ledverlichting. Een andere nieuwe aanwinst is de Carlton vloerlamp, ook deze is te zien in de boardroom.

 

Maretti heeft een showroom in ETC Design Center Europe in Culemborg en is hier op de trade days (elke maandag) te bezoeken.Links

www.maretti.com
www.etcdesigncenter.nl
www.erickuster.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, outdoor, tuinverlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, Eric Kuster, maretti, #erickuster, #maretti, #Blakes, #Carlton, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Spot Desk Light van J. Adams & Co
Verlichtingsfabrikant J. Adams & Co lanceert de nieuwe Spot Desk Light. De lamp van koper wordt handgemaakt in Groot-BrittanniŽ.
lees verder
 
Koning licht
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden