Elfde A-Meubel

Donderdag 04 augustus 2022

Afgelopen maandag is alweer de elfde vestiging van de ambitieuze meubelretailer A-Meubel geopend in Apeldoorn.
Elfde A-Meubel

A-Meubel bestaat al 30 jaar en is gestart met een vestiging in Amersfoort. In de afgelopen drie jaren heeft het bedrijf een groeiversnelling ondergaan, het aantal winkels is opgelopen van vijf tot inmiddels elf winkels in Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Delft, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Nijmegen, Roosendaal, Tilburg en Zwolle,
 
De winkels liggen verspreid over Nederland om voor zoveel mogelijk klanten bereikbaar te zijn. In het eerste kwartaal van dit jaar zijn er al nieuwe filialen geopend in Leeuwarden en Roosendaal. Nu is daar dus ook in Apeldoorn bijgekomen. Er bestaan plannen om binnenkort nog enkele andere locaties aan het totaal toe te voegen. Het streven is om in Nederland binnen twee jaar door te groeien naar zo'n 30 filialen, voornamelijk op woonboulevards.

Het keten wil begin 2023 tevens starten met het openen van vestigingen in het buitenland, vijftien in België en op termijn 100 in Duitsland.

De winkels van A-Meubel, geleid door de broers David en Sherwin Nostrati (foto) zijn circa 1.500 m² groot. Bij A-Meubel werken momenteel ongeveer 130 mensen. Het succes van het bedrijf zit hem naar eigen zeggen in het leveren van goede kwaliteit producten - ook eigen ontwerpen - voor een lage prijs.Links

www.a-meubel.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, meubel, fauteuil, lamp, verlichting, licht, hanglamp, kast, boekenkast, bank, zitmeubel, online, woonbranche, woonwinkel, interieurwinkel, keten, detaillist, retailer, winkel, filiaal, formule, #ameubel

Gerelateerd nieuws
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder
Pensioen voor Michael Stiehl
Managing partner bij Rauch Michael Stiehl gaat met pensioen. 31 augustus is zijn laatste dag. Stiehl werkte bijna 23 jaar als algemeen directeur bij het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden