Eindelijk weer Proposte

Maandag 06 september 2021

September is beurzenmaand. We hebben na een lange coronacrisis iets in te halen, zoals Proposte. De vakbeurs voor exclusieve interieurstoffen werd meerdere keren uitgesteld en vindt van 7Ė9 september eindelijk weer plaats in Como, ItaliŽ.
Eindelijk weer Proposte
Eindelijk weer Proposte Eindelijk weer Proposte Eindelijk weer Proposte

Vanuit Nederland is veloursspecialist Raymakers weer aanwezig op Proposte. Dit is voor het bedrijf naast het Duitse Heimtextil dé plek om zijn nieuws met de branche te delen. Er werd al wel een beeld (foto 1) naar buiten gebracht, maar het verhaal hierachter blijft nog even verborgen.

 

De Franse linnenfabrikant Lin De France introduceert de nieuwe collectie Zoom (foto 2). Deze 100% linnen stoffen is beschikbaar in de kleuren Wheat en Sunflower. Met een gewassen afwerking biedt de stof volgens het bedrijf een onvergelijkbare zachte touch. De stof is geschikt voor zowel meubelbekleding, als gordijnen, huislinnen en decoratieve toepassingen.

 

Weverij Ter Molst (foto 3) schrijft dat de zoektocht van het bedrijf om prachtige stoffen te maken nooit ophoudt. Ter Molst heeft een diepe passie om stoffen van de hoogste kwaliteit te ontwerpen en te vervaardigen. Drie van de nieuwe collecties die de Belgische specialist introduceert heten Marvin, Lexie en Roman.

 

D'Decor Exports komt uit India en toont op Proposte de nieuwe Pure Genius-collectie (foto 4). Volgens de stoffenspecialist draait het in deze collectie om vitrage in al zijn kwaliteit en eenvoud. Sommige stoffen zijn strak geweven om de privacy te behouden en toch licht binnen te laten, terwijl andere met een open weefsel vrijwel transparant zijn. De stoffen zijn beschikbaar in een reeks witte en natuurlijke beiges.Links

www.proposte.it
www.raymakers.com
www.lindefrance.fr
www.termolst.com
www.ddecor.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #villaerba, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, ##proposte, #propostefair, #proposte28, #proposte2021, #raymakers, #koninklijkeraymakers, #lindefrance, #termolst, #ddecor

Gerelateerd nieuws
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
Succesvolle eerste DWI Najaarsvakdagen
De organisatie, die mede namens de exposanten voor gratis catering zorgt, is zeer tevreden over de eerste serie van de Najaarsvakdagen in De Woonindustrie (DWI). Nog niet geweest? De tweede serie is komende maandag 20 en dinsdag 21 september.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden