Eerste brandstore Riverdale

Donderdag 11 oktober 2018

Tenbos opent morgen officieel zijn eerste Riverdale-brandstore van bijna 300 vierkante meter in woonwarenhuis Nijhof in Baarn.
Eerste brandstore Riverdale

Er bestaan al diverse Riverdale Inspiration Shop in woonwinkels, maar een brandstore was er nog niet, zo meldt Retailtrends. De 'look and feel' van Riverdale is door de hele shop-in-shop heen te vinden en er zijn gespecialiseerde medewerkers van het label uit Nootdorp aanwezig. Tenbos heeft voor Riverdale een webshop in Houten.

Directeur Patrick de Kleijn van Riverdale stelt dat steeds meer winkels ondersteuning van winkelbeleving voor de klant waarderen. Hij liet twee jaar geleden al weten in ieder land zo'n brandstore te willen openen waar consumenten de gehele collectie kunnen bekijken

Riverdale is in Nederland onder meer bij Intratuin te verkrijgen. Het grootste deel van de omzet haalt het echter uit winkels in de rest van Europa.

 Links

www.nijhofbaarn.nl
www.riverdale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, tafel, salontafel, verlichting, licht, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, accessoires, #riverdale, #nijhof, #intratuin

Gerelateerd nieuws
Lichtwoche Sauerland 2019
Elke twee jaar is de Lichtwoche, op meerdere locaties in Sauerland, een ontmoetingsplaats voor fabrikanten, dealers, in- en verkopers van armaturen en lampen.
lees verder
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden