Een haard past in ieder interieur

Maandag 19 juli 2021

[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
Een haard past in ieder interieur

De haard vormt in veel interieurs het middelpunt of uitgangspunt van de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of veranda. Want waar kun je een haard tegenwoordig niet meer plaatsen? Je ziet hem bijna in elk woongedeelte terugkomen.


Neem bijvoorbeeld de gesloten gashaard. Deze gashaard behoort samen met de houtkachel tot de ‘traditionele’ haarden. Deze haard brandt op aardgas of propaan en is daardoor klaar voor de toekomst. Of denk eens aan de elektrische haard, ook wel sfeerhaard genoemd. Deze haard ‘brandt’ op elektriciteit en er is geen rookkanaal bij nodig. Een sfeerhaard kan daardoor in iedere ruimte worden geplaatst.

Divers aanbod aan haarden

Haarden zijn er tegenwoordig in alle soorten, maten en interieurstijlen. Van design tot klassiek en van Scandinavisch tot modern. Ook het aantal soorten haarden is flink uitgebreid. Wat denkt u van de roomdivider haard die een woonkamer op een prachtige manier kan opdelen in twee aparte ruimtes. Of de (verticale) tunnelhaard die twee ruimtes met elkaar verbindt. Zo geniet u op twee plaatsen van de prachtige vlammen!

Laat u inspireren

Bij een zoektocht naar de ideale droomhaard kan iedereen zeker wel wat hulp gebruiken. Gelukkig is op internet veel inspiratie te vinden en zijn er vele voorbeelden van fantastische opstellingen. Modern, design, industrieel, klassiek, eigentijds, Scandinavisch, open of gesloten systeem? Of wilt u cinewall koop advies? Werkelijk alles is mogelijk.

Kijkt u eens op de vele pinterest accounts van diverse populaire woonstylisten of (interieur) trendwatchers en u zult versteld zijn van de schitterende interieurs. Allemaal interieurs waar de haard een prachtige plek heeft gekregen. Een centrale plek in de woonkamer, die alle aandacht krijgt. Immers een haard zal toch altijd het beste en mooiste (sfeer)plekje moeten krijgen in de woning?


[sponsored artikel]Links

www.flamboyanthaarden.nl
www.haardenexpert.nl

Tags

Interieur, inrichting, open haard, haard, kachel, vlam, sfeerhaard, gashaard, houtkachel, vlambeeld, #flamboyanthaarden, #haardenexpert

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden