Digitale deel Light + Building

Dinsdag 20 juli 2021

Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
Digitale deel Light + Building

In het beste geval vullen de fysieke en digitale presentaties elkaar volgens Messe Frankfurt aan. Van 13-25 maart 2022 biedt de Light+Building Digital Extension nieuwe mogelijkheden voor netwerken, kennisuitwisseling en ontmoeting. Met het nieuwe formaat zal de verlichtingsbeurs vraag en aanbod over alle grenzen, continenten en tijdzones samenbrengen.

 

Nog voordat de beurs begint, kunnen bedrijven hun digitale profiel uploaden en bijwerken, dat zichtbaar is in de Light+Building Contactor. Daar kunnen bezoekers bijvoorbeeld het bedrijfsprofiel, contactgegevens, profielen van bedrijfscontacten, producten en presentaties vinden.

 

Elke medewerker die aan het exposantenprofiel is gekoppeld, kan live contactverzoeken van online bezoekers beantwoorden, terwijl een gezamenlijke kalender helpt bij het plannen van afspraken en vooraf vastleggen wie wanneer en in welke taal beschikbaar zal zijn. Exposanten kunnen kiezen wanneer zij beschikbaar zijn, dit kan ook zijn nadat het fysieke evenement in Frankfurt zijn deuren heeft gesloten. Een ander voordeel is volgens Messe Frankfurt het transparante karakter van het platform. Daarnaast is een gedetailleerde bezoekersanalyse mogelijk met behulp van algemene bedrijfsgegevens dankzij digitale lead capture. Zo kunnen exposanten hun contacten na de beurs efficiënt verwerken.

 

Bezoekers kunnen ook met elkaar communiceren via de Light+Building Digital Extension. Mogelijke matches worden gesuggereerd op basis van vragen en bezoekersgedrag en deze matches kunnen door bezoekers worden gebruikt om hun netwerk uit te breiden. Zij kunnen ook direct met elkaar in contact komen. Het evenementenprogramma op Light+Building en de presentaties van exposanten, worden gestreamd en alle bijdragen worden zowel tijdens als na de beurs als on-demand video's beschikbaar gesteld.

 

Een eerste inzicht in de functies en contactmogelijkheden van de Light+Building Digital Extension zijn al beschikbaar in korte video's op de website.Links

www.light-building.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #lightbuilding, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden