Early-Bird Interieurprofessionaldag

Maandag 16 oktober 2023

Op 13 november 2023 nodigt De Woonindustrie (DWI) interieurprofessionals uit voor een grensverleggende zintuiglijke ervaring tijdens de Interieurprofessionaldag. Het thema is opnieuw Connect Your Senses.
Early-Bird Interieurprofessionaldag

We schreven al eerder over de Interieurprofessionaldag: Ervaar New Sensitivity met interieur trendforecaster Anne Marie Commandeur, ontdek biophilic design en akoestiek, laat je inspireren door kleurpioniers van Raw Color, ruik de kracht van natuurlijke geuren met Red Dot Award-winnaar Transduce, en voel de stoffen en tactiliteit met textielexpert Wilhelmine van Aerssen en stijlmaker Walter Wuis. Krijg van Jeanne-tine van Vonderen een voorproefje over het ontwerpen van een goed zakelijk interieur, passend bij de branding van een merk of leer van Tessa Pellemans meer over het vertalen van je handschrift naar een digitaal ontwerp in Sketchbook.

 

Op de bruisende Pop-up Bedrijvenmarkt ontmoeten de bezoekers merkpartners van het evenement. Ze presenteren er trots hun nieuwste producten en innovatieve collecties. Er is daarnaast ook een trendroute langs exposanten van De Woonindustrie.

 

De Interieurprofessionaldag is bedoeld voor interieurontwerpers, interieurstylisten, productontwikkelaars, interieurmerken en iedereen met een passie voor interieur. Tickets zijn beschikbaar via deze link. Het early-bird tarief gold tot 17 oktober, maar voor partners van BNS Crisp, (ex)studenten van NIA of exposanten van DWI geldt altijd een aantrekkelijk tarief.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.bnscrisp.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, interieurprofessionals, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #connectyoursenses

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
Dreigend faillissement Signa groep
De Oostenrijkse Signa Group, tot voor kort mede-eigenaar van onder andere De Bijenkorf, dreigt failliet te gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden