Directeur INretail naar KNVB

Maandag 09 februari 2015

Jan Dirk van der Zee, algemeen directeur van INretail, de grootste brancheorganisatie in de non-food retail, gaat een nieuwe uitdaging aan. Per 1 april wordt hij directeur amateurvoetbal bij de KNVB.
Directeur INretail naar KNVB

'De kans om ook van mijn andere passie, namelijk sport en voetbal in het bijzonder, mijn beroep te kunnen maken, komt maar één keer voorbij. Zo’n uitdaging kan ik alleen maar met beide handen aangrijpen,' aldus Van der Zee. Bij zijn vertrek heeft hij zestien jaar bij INretail gewerkt, waarvan de laatste elf jaar als directeur.

 

Slagvaardig

De afgelopen jaren was hij in zijn functie verantwoordelijk voor een aantal organisatie-

veranderingen die van INretail een nog slagvaardiger belangenbehartiger maakte. Hij zorgde voor krachtenbundeling en ging nieuwe samenwerkingen aan. Van der Zee was als directeur ook verantwoordelijk voor de geslaagde integratie van CBW en Mitex tot INretail. Hij maakte de organisatie klaar voor de nieuwe realiteit in het winkellandschap. Het bestuur van INretail gaf eind vorig jaar met volledige instemming groen licht voor de strategie 2015-2020, die erop is gericht ondernemen makkelijker te maken.

 

Uitstekend

'INretail gaat haar directeur missen. Jan Dirk van der Zee kan met een uitstekend gevoel terugblikken op enerverende jaren, waarin de organisatie zich onder zijn leiding ontwikkelde tot de grootste non-food brancheorganisatie van ons land. Inmiddels maken we ons sterk voor de belangen van ruim 16.000 winkels', constateert Jan Meerman, bestuursvoorzitter van INretail. 

 Links

www.inretail.nl

Tags

non-food, retail, detailhandel, branche-organisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, in retail

Gerelateerd nieuws
Ook woninginrichting juni feest!
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 2019 2,8% meer omzet geboekt dan in juni 2018. De interieurbranche heeft het opnieuw zeer goed gedaan!
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
Woninginrichting mei super!
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 2019 ruim 3% meer omzet geboekt dan in mei 2018. De interieurbranche doet het zelfs super!
lees verder
 
Ikea zet in op stadwinkels en online
lees verder
Inschrijving ontwerpwedstrijd IMM open
Talentvolle designers kunnen zich nu inschrijven voor de 17e Pure Talents ontwerpwedstrijd, op vakbeurs IMM in januari 2020.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden