Directeur INretail naar KNVB

Maandag 09 februari 2015

Jan Dirk van der Zee, algemeen directeur van INretail, de grootste brancheorganisatie in de non-food retail, gaat een nieuwe uitdaging aan. Per 1 april wordt hij directeur amateurvoetbal bij de KNVB.
Directeur INretail naar KNVB

'De kans om ook van mijn andere passie, namelijk sport en voetbal in het bijzonder, mijn beroep te kunnen maken, komt maar één keer voorbij. Zo’n uitdaging kan ik alleen maar met beide handen aangrijpen,' aldus Van der Zee. Bij zijn vertrek heeft hij zestien jaar bij INretail gewerkt, waarvan de laatste elf jaar als directeur.

 

Slagvaardig

De afgelopen jaren was hij in zijn functie verantwoordelijk voor een aantal organisatie-

veranderingen die van INretail een nog slagvaardiger belangenbehartiger maakte. Hij zorgde voor krachtenbundeling en ging nieuwe samenwerkingen aan. Van der Zee was als directeur ook verantwoordelijk voor de geslaagde integratie van CBW en Mitex tot INretail. Hij maakte de organisatie klaar voor de nieuwe realiteit in het winkellandschap. Het bestuur van INretail gaf eind vorig jaar met volledige instemming groen licht voor de strategie 2015-2020, die erop is gericht ondernemen makkelijker te maken.

 

Uitstekend

'INretail gaat haar directeur missen. Jan Dirk van der Zee kan met een uitstekend gevoel terugblikken op enerverende jaren, waarin de organisatie zich onder zijn leiding ontwikkelde tot de grootste non-food brancheorganisatie van ons land. Inmiddels maken we ons sterk voor de belangen van ruim 16.000 winkels', constateert Jan Meerman, bestuursvoorzitter van INretail. 

 Links

www.inretail.nl

Tags

non-food, retail, detailhandel, branche-organisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, in retail

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
 
Westwing heeft slecht eerste kwartaal
lees verder
VME en Euretco samen sterk
Op 1 juli 2019 wordt de Woon Retail Groep opgericht voor zelfstandige MKB-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche. Om samen sterk te worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden