Directeur De Valk stopt

Maandag 26 september 2022

Na zes ‘mooie en enerverende jaren’ als algemeen directeur van Meubelfabriek De Valk vertrekt Maurice van Dijke per direct wat meer naar de achtergrond. Collega’s zullen zijn taken op dit moment overnemen.
Directeur De Valk stopt

Volgens Van Dijke (op foto rechts) is voor hem het moment gekomen om een nieuwe weg in te slaan: 'In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Al hebben we door allerlei omstandigheden ook een flink aantal uitdagingen voor onze kiezen gehad. Als ik kijk waar we nu staan, zie ik een mooi maakbedrijf met veel groeipotentie. Het klantenbestand is uitgebreid en divers, de producten zijn degelijk en veelzijdig. Net als ikzelf heeft Meubelfabriek De Valk alle vertrouwen in de toekomst, daar gaat iedereen ook écht voor. Toch is dit voor mij het moment om verdere stappen bij Meubelfabriek De Valk door iemand anders te laten zetten.'

 

Wie zijn vervanger wordt is nog onbekend, momenteel is De Valk op zoek naar een kandidaat die met evenveel enthousiasme en betrokkenheid verder gaat bouwen aan dit unieke bedrijf. Wanneer hier meer over bekend is leest u dit op Interieurjournaal. Behalve het nieuws over het terugtreden van Van Dijke maakte meubelfabriek De Valk deze maand de overname van Studio Bac - exposant op DWI - bekend.

 Links

www.devalkbv.com
www.dewoonindustrie.nl
www.studiobac.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, binnenhuisarchitect, design, meubel, stoel, fauteuil, bank, personalia, vertrek, #woonindustrie, #meubelfabriekdevalk, #devalkbv, #studiobac, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden