Directeur De Valk stopt

Maandag 26 september 2022

Na zes ‘mooie en enerverende jaren’ als algemeen directeur van Meubelfabriek De Valk vertrekt Maurice van Dijke per direct wat meer naar de achtergrond. Collega’s zullen zijn taken op dit moment overnemen.
Directeur De Valk stopt

Volgens Van Dijke (op foto rechts) is voor hem het moment gekomen om een nieuwe weg in te slaan: 'In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Al hebben we door allerlei omstandigheden ook een flink aantal uitdagingen voor onze kiezen gehad. Als ik kijk waar we nu staan, zie ik een mooi maakbedrijf met veel groeipotentie. Het klantenbestand is uitgebreid en divers, de producten zijn degelijk en veelzijdig. Net als ikzelf heeft Meubelfabriek De Valk alle vertrouwen in de toekomst, daar gaat iedereen ook écht voor. Toch is dit voor mij het moment om verdere stappen bij Meubelfabriek De Valk door iemand anders te laten zetten.'

 

Wie zijn vervanger wordt is nog onbekend, momenteel is De Valk op zoek naar een kandidaat die met evenveel enthousiasme en betrokkenheid verder gaat bouwen aan dit unieke bedrijf. Wanneer hier meer over bekend is leest u dit op Interieurjournaal. Behalve het nieuws over het terugtreden van Van Dijke maakte meubelfabriek De Valk deze maand de overname van Studio Bac - exposant op DWI - bekend.

 Links

www.devalkbv.com
www.dewoonindustrie.nl
www.studiobac.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, binnenhuisarchitect, design, meubel, stoel, fauteuil, bank, personalia, vertrek, #woonindustrie, #meubelfabriekdevalk, #devalkbv, #studiobac, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
Bedden geďnspireerd door poolgebied
Arctic Living is een nieuw meubel- en beddenmerk, dat richt zich op avontuurlijke consumenten tussen de 25 en 45 jaar, genieten van het buitenleven en gefascineerd zijn door de Arctic.
lees verder
Krachtige ronde bank
Meubelfabrikant Marie’s Corner uit Wavre heeft een eigen interpretatie gegeven aan de ronde zitbank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden