Digitaal bezoek Meubelbeurs

Dinsdag 08 december 2020

Tot woensdag 9 december 2020 is het nog mogelijk om de digitale editie van de Meubelbeurs Brussel te bezoeken, waarbij het mogelijk is het nieuws van de exposanten te ontdekken.
Digitaal bezoek Meubelbeurs
Digitaal bezoek Meubelbeurs Digitaal bezoek Meubelbeurs Digitaal bezoek Meubelbeurs Digitaal bezoek Meubelbeurs Digitaal bezoek Meubelbeurs

Tijdens de Meubelbeurs Brussel is het mogelijk om van 56 deelnemende exposanten aan deze digitale editie te ontdekken wat ze te bieden hebben en wat het ze aan nieuws hebben. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om dagelijks live te chatten van 9:30 tot 17:00 uur met fabrikanten.

De Meubelbeurs biedt hiermee wel de mogelijkheid om snel te ontdekken welk nieuws de verschillende deelnemers hebben. Zo zagen we bijvoorbeeld Dutch Style met The Baroque Collection (foto 2), Mecam met de fauteuil Ronny uit de Ligna-collectie (foto 3), Loddenkemper met het bed Melange (foto 4), Passe Partout met de bank Zola (foto 5) en Perfecta met de Cabrio (foto 6).

Registreren voor een bezoek aan de virtuele beurs is eenvoudig via deze link.

Volgend jaar is de Meubelbeurs Brussel gepland van 7-10 november 2021.Links

www.dutchstyle.eu
www.loddenkemper.de
www.mecam.be
www.meubelbeurs.be
www.passepartoutnv.be
www.perfecta.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaïek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, veiligheid, geannuleerd, annuleert, uitgesteld, gecanceld, cancelt, gaat niet door gaan, afgelast, afgezegd, vindt niet plaats, geschrapt, schrapt, digitaal, #dutchstyle, #loddenkemper, #mecam, #passepartoutnv, #perfecta, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
 
Zachte omarming
lees verder
Unieke oplossing
Steeds meer mensen werken momenteel thuis en dat is een trend die zal blijven bestaan. En als er dan gegeten moet worden, moet alle apparatuur weer van de eettafel opgeruimd worden. Daar is nu een oplossing voor: de thuiswerktafel.
lees verder
 
Nieuwe directeur Ronald Schmitt
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden