Bedroom Jewels van Roelfien Vos

Donderdag 10 december 2020

Voor Nilson Beds ontwierp interior designer Roelfien Vos de collectie Bedroom Jewels. Dit combineert zij met haar Floor Jewels.
Bedroom Jewels van Roelfien Vos
Bedroom Jewels van Roelfien Vos

Sinds 15 jaar is Nilson Beds een gevestigde naam als het gaat om luxueuze bedden. Het bedrijf heeft een showroom in Amersfoort, maar ook in het ETC Design Center. Interieurontwerper Roelfien Vos ontwierp eerder de Floor Jewels collectie, die zij ontworp voor Van Besouw. Hierop borduurt zij voort met de slaapkamer collectie voor Nilson Beds, Bedroom Jewels.

 

Voor deze collecties vond Vos inspiratie in exclusieve sieraden. Het circulaire handschrift is duidelijk herkenbaar in het hoofdbord en de spiegel. Om het totaalbeeld te creëren is samengewerkt met partners, SolidNature, Stephan Wolters, Carte Colori, Mooi Verlichting, Yvon Michiels, Wittmann Moebelwerkstaetten GmbH en Anno Koning.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.nilsonbeds.nl
www.roelfienvos.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience, #Nilsonbeds, #Roelfienvos, #bedroomjewels

Gerelateerd nieuws
Mango home collection
De Spaanse moderetailer Mango introduceert in april een eerste home collection, die aansluit op de beleving van het merk. Hiermee breidt men het assortiment uit met nieuwe productgroepen.
lees verder
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden