Designwonen.com naar Experieur

Dinsdag 03 juli 2018

De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
Designwonen.com naar Experieur
Designwonen.com naar Experieur Designwonen.com naar Experieur Designwonen.com naar Experieur

Het domein Designwonen.com - en het gekoppelde Duitse Designwohnen.de - is, inclusief de content, klanten- en leveranciersgegevens, door Diek Invest verkocht aan Experieur bv. Eigenaren van dat laatste bedrijf zijn Matthijs Wessels (foto 4), voormalig eigenaar van de dealsite Groupactie.nl, en Roger van Praag Sigaar (foto 3), sinds 1933 dus al 85 jaar bekend als grossier van bedtextiel, het laatste jaar onder de naam Van Praags Bedding. Dat blijft overigens zo.

Diek Invest blijft vooralsnog Lil.nl exploiteren, al was het maar om de enorme voorraden die er op het moment van het faillissement waren te verkopen. Meldden we eerder dat dit om een overnamebedrag van € 20.000 zou gaan, uit het financieel verslag van de curator blijkt dit bedrag echter veel hoger.

Inmiddels is er door een nieuwe websitedeveloper een nieuwe site voor Designwonen.com (foto 1) en Designwohnen.de gebouwd, waarbij alle bestaande koppelingen volgens Van Praag zijn blijven bestaan waardoor de site nog altijd net zo goed wordt gevonden als voorheen. Maandag 9 juli zullen diverse artikelen weer bestelbaar zijn.

Het was bedoeling dat Experieur met de webwinkel Experieur.com meubelen zou gaan verkopen, maar dat zal nu onder de naam Designwonen.com gaan gebeuren. Experieur exploiteert daarnaast ook de webwinkel Trendybed.nl (foto 2) met voornamelijk beddengoed.

Hoewel Trendybed al prima resultaten boekt, verwacht Van Praag een flinke ordergroei. Dit vanwege de vindbaarheid en het ten opzichte van Trendybed veel grotere aantal klanten van Designwonen.

 Links

www.designwohnen.de
www.designwonen.com
www.experieur.com
www.lil.nl
www.trendybed.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, meubilair, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, personalia, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, fusie, samenwerking, retail, webwinkel, webshop, internet, winkel, design, #lil, #designwonen, #designwohnen, #trendybed, #experieur, #vanpraagsigaar, #prasiga, #psbbrands, #diekinvest

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
100% Circulair matras Mline
DBC (Dutch Bedding Company), beter bekend van het label M-line, heeft op de Imm Cologne haar eerste volledig circulaire matras geïntroduceerd: Green Motion.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Retailomzet ruim 4%
De Nederlandse detailhandel heeft in november 2018 4,1% meer omgezet dan in november 2017, het volume was 3,2% hoger. Ook de omzet van non-food, waaronder interieur, stijgt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden