Deli Home neemt Allure over

Woensdag 20 september 2023

Deli Home, de multinationale producent en leverancier van DIY en bouwmaterialen, neemt het merk Allure over. Deli Home krijgt via Allure toegang tot het woninginrichterskanaal waar het bedrijf tot op heden beperkt actief is.
Deli Home neemt Allure over

 Foto: Victor Aquina, ceo van Deli Home en algemeen directeur van Allure, Sam Braan.

Deli Home
maakt producten voor bekende merken, zoals Cando, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Met de overname van Allure, het merk van MR Interieurdesign, versterkt het bedrijf zijn concurrentiepositie in het hogere segment voor opbergoplossingen in Nederland en België. Daarnaast biedt de inmeet- en montageservice van Allure een verdere versterking van de dienstverlening van Deli Home. De producent is naar eigen zeggen vast besloten om met Allure en zijn team te bouwen aan een toonaangevende Europese specialist in opbergoplossingen en zo aan de digitale timmerfabriek van Europa.

 

Sam Braan (algemeen directeur van Allure) gaat als category lead storage een leidende rol vervullen binnen deze productcategorie van Deli Home. De overname werd mogelijk gemaakt met de steun van Ardian, een wereldwijd opererende particuliere beleggingsmaatschappij, die samen met het managementteam aandeelhouder van Deli Home is.Links

www.deli-home.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, meubels, meubilair, kast, kasten, overname, overgenomen, fusie, acquisitie, acquireren, samenwerking, #allure, #delihome

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden