De Woonindustrie bruist

Maandag 17 juli 2023

In de zomer liggen de Marketdays even stil, maar De Woonindustrie (DWI) heeft zijn blik al gericht op september. Van 10-13 september vinden dan de Najaarsvakdagen plaats. Met vaste exposanten, die steeds vaker samenwerkingsverbanden aangaan.
De Woonindustrie bruist

Trouwe merken zoals Cartel Living, Nordal, Mobitec Systems, Interstar Meubelen en Brinker hebben hun vaste plek binnen de muren van DWI. Door voortdurend vakmanschap te combineren met tijdloos design hebben zij volgens het centrum een loyale klantenkring opgebouwd.

 

Binnen DWI hebben meerdere exposanten de krachten gebundeld om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Ook sparren werkgroepen met exposanten met het DWI team over de toekomst van het centrum. Enkele voorbeelden zijn de samenwerkingsverbanden tussen Life is a Jungle, RB Collections, Dimondi by Teugra en Stylerz, en PassePartout en Haans Lifestyle. Dit geldt ook voor de afdeling Woonaccessoires met onder andere Bloomingville, Nordal, Madam Stoltz en Gift Stories.

 

Deze samenwerkingen bieden een platform waar exposanten kunnen samenwerken en ideeën kunnen uitwisselen, en benadrukken (zo zegt de organisatie) de onderlinge verbondenheid en gemeenschapsgeest. Door kennis en ervaring te delen, kunnen merken en exposanten van elkaar leren en gezamenlijk streven naar innovatie en verbetering. Werkgroepen met exposanten sparren met het DWI team over de toekomst van het centrum.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden