De Woonindustrie bruist

Maandag 17 juli 2023

In de zomer liggen de Marketdays even stil, maar De Woonindustrie (DWI) heeft zijn blik al gericht op september. Van 10-13 september vinden dan de Najaarsvakdagen plaats. Met vaste exposanten, die steeds vaker samenwerkingsverbanden aangaan.
De Woonindustrie bruist

Trouwe merken zoals Cartel Living, Nordal, Mobitec Systems, Interstar Meubelen en Brinker hebben hun vaste plek binnen de muren van DWI. Door voortdurend vakmanschap te combineren met tijdloos design hebben zij volgens het centrum een loyale klantenkring opgebouwd.

 

Binnen DWI hebben meerdere exposanten de krachten gebundeld om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Ook sparren werkgroepen met exposanten met het DWI team over de toekomst van het centrum. Enkele voorbeelden zijn de samenwerkingsverbanden tussen Life is a Jungle, RB Collections, Dimondi by Teugra en Stylerz, en PassePartout en Haans Lifestyle. Dit geldt ook voor de afdeling Woonaccessoires met onder andere Bloomingville, Nordal, Madam Stoltz en Gift Stories.

 

Deze samenwerkingen bieden een platform waar exposanten kunnen samenwerken en ideeën kunnen uitwisselen, en benadrukken (zo zegt de organisatie) de onderlinge verbondenheid en gemeenschapsgeest. Door kennis en ervaring te delen, kunnen merken en exposanten van elkaar leren en gezamenlijk streven naar innovatie en verbetering. Werkgroepen met exposanten sparren met het DWI team over de toekomst van het centrum.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Vazen uit papierpulp
Gardeco Objects, producent van kunst- en designobjecten, pakt uit met een nieuwe collectie vazen uit papierpulp, ontworpen door de gerenommeerde Braziliaanse ontwerper Domingos Tótora. Elke vaas uit de collectie Vaso Formigueiro is gemaakt uit oud papier en karton.
lees verder
 
Flinke stijging huizenprijzen
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden