De tuin van licht

Dinsdag 11 mei 2021

Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
De tuin van licht
De tuin van licht De tuin van licht De tuin van licht

Met Sito introduceert Occhio zijn eerste serie buitenarmaturen. De wand-, plafond-, vloer- of padarmaturen zorgen voor volgens de verlichtingsfabrikant voor de perfecte entree - al voor de deur.

 

Op een gebouw of terras, langs paden of in tuinen - Sito biedt voor elke situatie verlichtingsoplossingen. Het volledige Occhio-portfolio kan worden bediend via de op Bluetooth gebaseerde lichtregeling Occhio air. Met behulp van de Occhio app of de Occhio air controller zijn alle armaturen te bedienen met een simpele aanraking. De in Sito geïntegreerde Occhio Volt-lichtmotor kan zonder voedingseenheid worden gebruikt en maakt volgens Occhio een uitzonderlijk puur ontwerp mogelijk.Links

www.occhio.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, domotica, systeem, verlichting, lamp, licht, #occhio

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Imm 2022 in de startblokken
De internationale interieurvakbeurs Imm Cologne 2022 heeft als motto Time for Exchange. De organisatie wil van 17–23 januari een uitgebalanceerde mix van succesvol gevestigde en nieuwe formules presenteren. De fysieke beurs, gecombineerd met het digitale Magazine by Imm cologne en Ambista.
lees verder
XAL naar Design Post
Design Post Amsterdam (DPA) heeft er een nieuwe partner bij: verlichtingsfabrikant XAL. Het bedrijf werkt al 30 jaar samen met lichtontwerpers, architecten en engineers om - naar eigen zeggen - armaturen van de hoogste kwaliteit op maat te ontwikkelen.
lees verder
 
Retail plust weer flink
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden