De buitenruimte uitgelicht

Woensdag 08 maart 2023

Vibia biedt een uitgebreide reeks duurzame en weerbestendige buitenverlichtingsoplossingen die geschikt zijn voor zowel openbare als particuliere tuinen en terrassen.
De buitenruimte uitgelicht
De buitenruimte uitgelicht De buitenruimte uitgelicht De buitenruimte uitgelicht

Break Plus van Xuclà (foto 1) verandert volgens Vibia elke muur in een driedimensionale muurschildering. Individueel of in groep geplaatst, bestaat het armatuur uit geometrische volumes in verschillende afmetingen die diffuus, indirect licht naar boven, naar beneden of in beide richtingen werpen en zo een dialoog tussen licht en schaduw creëren.

 

De Dots Outdoor van Martín Azúa (foto 2) zijn ontworpen om zich overdag discreet te nestelen in het kreupelhout van een tuin of terras. 's Nachts verspreiden ze een aangename gloed op laag niveau vanuit een onzichtbare lichtbron.

 

Out van Víctor Carrasco (foto 3) doorbreekt traditionele architecturale barrières door een staande lamp te introduceren die geschikt is voor zowel een binnen- als buitenomgeving. Verkrijgbaar in een reeks rustgevende kleuren, bestaat de armatuur uit twee kegels verbonden door een flexibele staaf die verticaal in de lucht reikt alvorens zich in een brede boog om te buigen.

 

Class, een nieuw ontwerp van Sebastian Herkner (foto 4) combineert de verfijnde esthetiek van een vloerlamp met de functionele prestaties van een bolder. De lamp bestaat uit een cilindrische glazen diffuser met een aluminium schacht en straalt een zachte, indirecte gloed uit dankzij de LED-stripverlichting die erin is verwerkt. Het armatuur is verkrijgbaar als wandlamp of vloerlamp met een enkele of asymmetrische dubbele glazen diffuser.

 

Nog meer buitenverlichting zien? Eerder plaatste Interieurjournaal hier ook een artikel over. Vibia wordt in Nederland verdeeld door Eikelenboom bv uit Amsterdam en in België door Collective uit Brugge.Links

www.vibia.com
www.collective.be
www.eikelenboom.nl

Tags

nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, lamp, hanglamp, led, design, #collective, #eikelenboom, #vibia

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
 
Design Tales verhuist
lees verder
Tevreden over Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
lees verder
Smart home slimmer
[Sponsored artikel] - Hoe maak je jouw huis slimmer met smart home producten om dagelijkse taken efficiŽnter en gemakkelijker te maken?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden