Daglichtgevoel door Signify

Vrijdag 15 januari 2021

De nachten zijn lang, de dagen kort. Eigenlijk zitten we allemaal teveel binnen en krijgen te weinig zonlicht. Signify introduceerde vorig jaar daarom de lichtinnovatie NatureConnect.
Daglichtgevoel door Signify

Signify, voorheen Philips, creëerde NatureConnect om de welzijn en productiviteit van werknemers te stimuleren. Deze combinatie van armaturen moet een natuurlijk daglichtritme na bootsen en is nu als eerste geïnstalleerd bij Van Rennes Elektro- & Installatietechniek.

 

NatureConnect combineert verschillende LED-armaturen - Daylight, Skylight (een kunstmatig venster) en Lightscape - met een intuïtieve bediening om natuurlijke lichtscènes op maat te creëren. Het natuurlijke dag-nacht ritme van het licht moet zorgen voor activiteit overdag en goede rust ’s nachts. De illusie dat we de hemel kunnen zien geeft een gevoel van ruimtelijkheid, vrijheid en tijdsbesef. Het gebruik van de kleuren en dynamiek uit de natuur stimuleert volgens Signify positieve emoties, samenwerking en creativiteit.

 

Toen Van Rennes Elektro- & Installatietechniek bezig waren met een upgrade van het eigen kantoorpand koos het bedrijf dus voor NatureConnect. De eerste reacties zijn zeer positief en medewerkers voelen zich duidelijk energieker, volgens zegt Jaco Bervoets, Directeur bij Van Rennes. Nu gaat Van Rennes Elektro- & Installatietechniek NatureConnect als specialist installeren bij andere bedrijven en instellingen.Links

www.vanrennes.nl
www.signify.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, #vanrennes, #philips, #signify

Gerelateerd nieuws
Licht is van levensbelang
In het kader van Wereldgezondheidsdag (7 april) vraagt de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde (NSVV) aandacht voor het gebrek aan goed en voldoende licht.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
Non-food februari -30 procent
De detailhandel heeft in februari 2,8% minder omgezet dan in februari 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,5% lager. Door de aanhoudende strenge corona maatregelen leed de non-foodsector een fors omzetverlies.
lees verder
Naar het circus
Italiaanse verlichtingsfabrikant Karman presenteert de nieuwe Circus collectie. Deze lijn bestaat uit drie hanglampen van geblazen glas.
lees verder
Design District naar november
De interieurdesign beurs Design District is verplaatst naar het najaar en wordt nu van 3-5 november georganiseerd in de van Nelle Fabriek Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden