D&M Deco neemt Paju over

Maandag 08 januari 2024

D&M Deco, al meer dan 30 jaar een bekende speler in de decoratie-industrie (voornamelijk unieke elementen in keramiek), kondigt de overname aan van Paju, gespecialiseerd in decoratieve producten en duurzaam design.
D&M Deco neemt Paju over

Met deze strategische overname zet D&M Deco naar eigen zeggen een belangrijke stap in de uitbreiding van zijn aanbod en versterkt het zijn positie als marktleider in de sector. De overname van Paju weerspiegelt de toewijding van D&M Deco aan innovatie, kwaliteit en verantwoord ondernemen in de decoratie-industrie.

 

Paju (in 2019 genomineerd voor een award van Trendz Belgium) staat bekend om zijn hoogwaardige binnen- en buitenproducten, waaronder kaarsen, decoratieve items en meer. Zijn sterke focus op duurzaamheid en milieubewustzijn, sluiten nauw aan bij de waarden van D&M Deco.

 

Met de integratie van Paju in D&M Deco's portfolio zal het bedrijf zijn productassortiment diversifiëren. Twee keer per jaar presenteert D&M Deco een nieuwe collectie, maar dit voorjaar lanceert het bedrijf niet alleen de eigen Autumn-Wintercollectie, maar zijn ook de binnen- en buitenkaarsen van Paju in de collectie opgenomen. Beide bedrijven blijven overigens opereren als afzonderlijke verkooporganisaties.

 

Tijdens de D&M Open Doors in januari zullen de nieuwe producten in Aartselaar voor het eerst worden tentoongesteld. Daarnaast staat voor Paju van 26-30 januari ook een deelname aan Ambiente gepland.Links

www.dm-deco.com
www.pajudesign.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, decoratie, accessoire, glas, glaswerk, vaas, vazen, riet, keramiek, kaarsen, woonaccessoire, decoratie-artikel, ambiente, samenwerking, koop, overname, overgenomen, fusie, merger, acquisitie, jointventure, denmdeco, paju, #dmdeco, #paju

Gerelateerd nieuws
Servies Piet Boon by Serax
Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Gregory Kukolj cgo Whoppah
Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
lees verder
 
Wesco in problemen
lees verder
 
Ontwerpen van dobbelstenen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden