Coretec weer op TV

Donderdag 16 september 2021

Opnieuw stond Coretec in de belangstelling op TV in het programma 'Life is Beautiful' op de commerciŽle zender RTL 4.
Coretec weer op TV
Coretec weer op TV Coretec weer op TV Coretec weer op TV

In juni beet marketing director Stijn Wijndels van US Floors International, het bedrijf achter het rigid-core vloerenmerk, de spits af in 'Life is Beautiful' met de introductie van de nieuwe Coretec® Essentials. In een tweede uitzending volgde president Jan Dossche, die vertelde vooral over het Coretec Second Life-programma. Begin deze maand, 5 september, werd in afzending drie de Coretec Studio bij VDS Vloeren gepresenteerd.

Op zondag 12 september was het de beurt aan de key accountmanager Benelux voor Coretec, Nicolas Cnudde (foto 1). Hij vertelde over de voordelen van Coretec in het algemeen en laat ook de trendy visgraat en showroom van Coretec zien. De TV uitzending wordt herhaald op zaterdag 18 september. Het fragment (2:02) is ook hier te bekijken.

Op de andere foto's is een appartement in 's-Gravenhage te zien waar zo'n visgraat vloer is gelegd. Het kliksysteem van de laminaatvloer die er lag, gelegd over tapijt en groene onderplaten, was niet voldoende bestand gebleken om het veren van de vloer voldoende te weerstaan, waardoor de randen van de planken op diverse plaatsen beschadigd waren geraakt.

Na het verwijderen van het tapijt heeft Dirk Hinke van Agaat Mooi op Maat (foto 2) uit Den Haag de Coretec visgraat-vloer Naturals Herringbone 807 Meadow met nieuwe plinten perfect gelegd met een prachtig resultaat (foto's 3 en 4)!

 

Dinsdag was de laatste dag van de driedaagse vakbeurs Incoda in Gorinchem, waar de vernieuwde The Essentials-collectie op de stand van groothandel Intr werd getoond.Links

www.agaatmooiopmaat.nl
www.coretecfloors.be
www.coretecfloors.com
www.usfloorsllc.com
www.vds-vloeren.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, lvt, stroken, rigid, rigid core, composite core, spc, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, nicolas Cnudde, profielen, recycling, #coretec, #usfloors, #coretecsecondlife, #vdsvloeren

Gerelateerd nieuws
 
De R van buitenmat
lees verder
 
Joka neemt Viehoff over
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Nieuwe zelfklevende ondervloeren
Estillon breidt de Floorfixx collectie uit met een innovatieve nieuwe zelfklevende ondervloer: Floorfixx optimum.
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden