Borek outdoor-nieuws op ETC

Woensdag 20 februari 2019

Het voorjaar is begonnen! Dat was twee weken terug al te zien bij het nieuws van Borek tijdens het ETC Design Experience in Culemborg.
Borek outdoor-nieuws op ETC
Borek outdoor-nieuws op ETC

Recent toonden we al ander outdoor-nieuws van Talenti uit onder meer het ETC Design Center Europe via Arie Tuinarchitectuur. Maar ook Borek Parasols Outdoor (voorheen Gloster Nederland) kwam met twee noviteiten voor in de tuin. Zoals het indrukwekkende 'daybed' Vigo (foto 1). Deze is gemaakt van stevig aluminium met het weerbestendige Rope, uitgevoerd in donkergrijs met een basaltkleurig weersbestendig kussen. Met de rugkussens in verschillende kleuren kunnen kleuraccenten worden aangebracht.

Ook de robuuste tafelcollectie Arta (foto 2) van Borek uit Oisterwijk is nieuw. Opvallend is de fraaie belijning van wit aluminium in combinatie met een marmerkleurig blad, die in twee kleuren leverbaar zijn. Het blad is uitgevoerd van het materiaal Dekton® en ligt verzonken achter een brede opstaande rand. De eettafel is in twee maten leverbaar en biedt royaal plaats aan zes tot acht personen. Daarnaast zijn er twee vierkante en een rechthoekige hoge side- en coffeetable.


Overigens heeft Borek ook parasols in het assortiment die via diverse dealers worden verkocht, waaronder op de foto de grote parasol via Parasol-shop.nl van Borek-dealer Bogaart uit Someren-Heide.

 

Het ETC aan de Randweg 20 in Culemborg is voor vakbezoekers elke maandag open van 10-17 uur.

 Links

www.borek.eu
www.etcdesigncenter.nl
www.parasol-shop.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, woning, residentieel, project, meubel, meubilair, tuinmeubel, daybed, sofa, outdoor, tuin, buiten, beurs, show, huisshow, evenement, event, tentoonstelling, showroom, vakdagen, vakbeurs, etc design experience, #borek, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder
PK22 Special Edition
Klanten moeten niet te lang wachten met het kopen van de speciale editie van PK22 van de Deense meubelfabrikant Fritz Hansen.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden