Blokker start verkoop meubels

Maandag 28 november 2022

Blokker test de verkoop van meubelen. Volgens Retailtrends heeft de keten in de vernieuwde winkel van in Muiden een showroom van meubelwinkel Vince Group ondergebracht.
Blokker start verkoop meubels

Foto: Vince Group

 

 

De Vince Group biedt via de marktplaats van Blokker al enkele jaren meubels aan van de merken Dimehouse, Livin24 en Bronx74. In de Blokker winkel in Muiden kunnen klanten meubels via een QR-code bestellen op Blokker.nl en worden deze vervolgens thuisbezorgd. Vooralsnog is dit een proef die zes maanden duurt. Als deze periode succesvol is gaan mogelijk meer Blokker winkels meubels verkopen.

 

Dit lijkt een onderdeel van de ambities van moederbedrijf Mirage Retail, zoals deze al in 2020 door eigenaar-topman Michiel Witteveen aan het Parool werden geuit. Mirage Retail wil via overnames andere producten aan gaan bieden, meubilair, maar ook elektronica en doe-het-zelfartikelen.

 

Eerder startte de keten in huishoudelijke producten overigens al met slaapkamerproducten.Links

www.blokker.nl
www.vincegroup.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, franchise, winkelformule, inkoop, overname, familieblokker, acquisitie, management, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, meubelen, meubels, meubilair, #blokker, #vincegroup. #mirageretail

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden