Blokker start verkoop meubels

Maandag 28 november 2022

Blokker test de verkoop van meubelen. Volgens Retailtrends heeft de keten in de vernieuwde winkel van in Muiden een showroom van meubelwinkel Vince Group ondergebracht.
Blokker start verkoop meubels

Foto: Vince Group

 

 

De Vince Group biedt via de marktplaats van Blokker al enkele jaren meubels aan van de merken Dimehouse, Livin24 en Bronx74. In de Blokker winkel in Muiden kunnen klanten meubels via een QR-code bestellen op Blokker.nl en worden deze vervolgens thuisbezorgd. Vooralsnog is dit een proef die zes maanden duurt. Als deze periode succesvol is gaan mogelijk meer Blokker winkels meubels verkopen.

 

Dit lijkt een onderdeel van de ambities van moederbedrijf Mirage Retail, zoals deze al in 2020 door eigenaar-topman Michiel Witteveen aan het Parool werden geuit. Mirage Retail wil via overnames andere producten aan gaan bieden, meubilair, maar ook elektronica en doe-het-zelfartikelen.

 

Eerder startte de keten in huishoudelijke producten overigens al met slaapkamerproducten.Links

www.blokker.nl
www.vincegroup.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, franchise, winkelformule, inkoop, overname, familieblokker, acquisitie, management, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, meubelen, meubels, meubilair, #blokker, #vincegroup. #mirageretail

Gerelateerd nieuws
Spectrum onder beheer van RSGA Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden