Birkenstock verder dan voetbed

Dinsdag 08 januari 2019

Sandalenfabrikant Birkenstock gaat verder met het aanbieden dan alleen van een goed bed voor voeten. Het blijft ook door gaan in de zorg voor een goede nachtrust.
Birkenstock verder dan voetbed

De sandalenfabrikant Birkenstock heeft naar eigen zeggen al een historie van ruim 240 jaar. Twee jaar terug introduceerde het bedrijf op de Imm Cologne haar eerste stap op het gebied van slapen. Op de komende Imm Cologne, van maandag 16 tot en met zondag 24 januari, presenteert het nieuwe modellen bedden en slaapsystemen. Met de focus op kwaliteit, natuurlijkheid en welzijn, ziet Birkenstock dus marktmogelijkheden bij klanten voor wie een natuurlijke en rustgevende slaap belangrijk is.

Zoals het nieuwe model Zürich (foto), een bijzonder vormgegeven handgemaakt massief eikenhouten bed. Het hout is uitsluitend behandeld met natuurlijke oliën. De tafel kan eenvoudig in de openingen tussen de lamellen wordt geschoven en in hoogte worden versteld. De bedbodem is in het midden gescheiden, zodat individueel aanpaste boxspringmatrassen, die Birkenstock ook kan leveren, gemakkelijk kunnen worden toegepast. Er is ook een bijpassend babybed verkrijgbaar dat tevens kan worden veranderd in een stoel voor een volwassene.

 Links

www.birkenstock-group.com
www.imm-cologne.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #imm19, #imm2019, #immcologne, #birkenstock

Gerelateerd nieuws
100% Circulair matras Mline
DBC (Dutch Bedding Company), beter bekend van het label M-line, heeft op de Imm Cologne haar eerste volledig circulaire matras geïntroduceerd: Green Motion.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
 
Candia Strom via Bakker
lees verder
Trendz voortvarend gestart
Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden