Belgische beleving bij Beliving

Vrijdag 07 mei 2021

Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
Belgische beleving bij Beliving

Furniture Group, de organisatie achter 25 Overstock Garden en zeventien Overstock Home showrooms in België alsook drie Exterioo winkels in België en drie in Nederland, heet voortaan Beliving. De nieuwe naam symboliseert volgens Retaildetail de focus van de groep op beleving én op de verankering in België. Want hoewel de groep ook groeide in Nederland, blijft het een echt Belgisch bedrijf.

Beliving (foto; website) richt zich op liefhebbers van betere interieur- en tuinmeubelen. Vorig jaar ontwikkelde het nog voor Overstock Home een showroomconcept rond achttien leefwerelden. Ceo Dominique Motte vindt dat de klant verder centraal gezet moet worden met meer service en inspiratie, wat dus meer is dan het verkopen tuin- en interieurmeubelen.

Het bedrijf zelf groeit ook qua werknemers waardoor het is ingetrokken in een nieuw hoofdkantoor in Gent.Links

www.beliving.be
www.exterioo.nl
www.overstockgarden.be
www.overstockhome.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, tapijt, verlichting, licht, lamp, decoratie, gift, detail, retail, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project,woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, project, outdoor, buiten, tuinmeubel, residentieel, #beliving, #overstockgarden, #overstockhome, #exterioo

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden