Belgische beleving bij Beliving

Vrijdag 07 mei 2021

Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
Belgische beleving bij Beliving

Furniture Group, de organisatie achter 25 Overstock Garden en zeventien Overstock Home showrooms in België alsook drie Exterioo winkels in België en drie in Nederland, heet voortaan Beliving. De nieuwe naam symboliseert volgens Retaildetail de focus van de groep op beleving én op de verankering in België. Want hoewel de groep ook groeide in Nederland, blijft het een echt Belgisch bedrijf.

Beliving (foto; website) richt zich op liefhebbers van betere interieur- en tuinmeubelen. Vorig jaar ontwikkelde het nog voor Overstock Home een showroomconcept rond achttien leefwerelden. Ceo Dominique Motte vindt dat de klant verder centraal gezet moet worden met meer service en inspiratie, wat dus meer is dan het verkopen tuin- en interieurmeubelen.

Het bedrijf zelf groeit ook qua werknemers waardoor het is ingetrokken in een nieuw hoofdkantoor in Gent.Links

www.beliving.be
www.exterioo.nl
www.overstockgarden.be
www.overstockhome.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, tapijt, verlichting, licht, lamp, decoratie, gift, detail, retail, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project,woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, project, outdoor, buiten, tuinmeubel, residentieel, #beliving, #overstockgarden, #overstockhome, #exterioo

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden