Behangfabriek P+S naar Marburg

Maandag 25 maart 2019

Marburger Tapetenfabrik J.B. Schaefer GmbH & Co. KG neemt de fabriek van het failliete P+S in Emmerke over.
Behangfabriek P+S naar Marburg

Uit het faillissement van de behangfabrikant Pickhardt + Siebert (P + S) neemt behang en wandbekledingsfabriek Marburg (foto; website) uit Kirchhain per 1 april 2019 de fabriek in Emmerke, Nedersaksen, over. De hallen moeten worden gehuurd en de inventaris moet nog verkocht worden, zo meldt BTH.

Pickhardt + Siebert, opgericht in 1879, had in september 2018 een faillissement in eigen beheer aangevraagd. In 2016 werd productie al geheel gedaan in de fabriek in Emmerke en werd de fabriek in Gummersbach in 2017 in delen verkocht.
Links

www.marburg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, bekleding, behang, wandbekleding, muurbekleding, afwerking, industrie, producent, stofferen, stoffering, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, kopen, acquisitie, koop, #marburg, #psinternational

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
 
Drievoudig collectienieuws van Artex
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden