Bedden.nl failliet

Woensdag 18 september 2019

De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
Bedden.nl failliet

Recent berichtten we dat Leen Bakker van plan is om eindgebruikers aan te bieden om bedden te gaan leasen. Daarbij maakten we een vergelijk met andere aanbieders van beddenlease aanbieders als Auping en Dekbeddiscounter.com, Ikea en dus Bedden.nl, die het leasen van bedden reeds sinds half 2015 in samenwerking met Elbuco introduceerde.

Bedden.nl uit Amsterdam was in 2012 gestart als online Beddenwinkel als onderdeel van Nichecommerce, inmiddels Venturebuilders, uit Amsterdam. Het bedrijf mikte vooral op consumenten die zich online oriënteren, zo meldde indertijd een van de drie aandeelhouders.

Onder de hoede van het bedrijf, inmiddels verhuisd naar Schiedam, zijn in de loop van de tijd diverse spin-off-sites actief geworden zoals Dekbedden.nl, Kussens.nl, Kussen.nl, Boxsprings.nl, Topdekmatras.nl, Luchtbed.nl en Sleepdeal.com en handelde het bedrijf onder meer onder namen als Bedgarant en Meubelgarant.

Als deze namen in de boedel zitten, dan zal daar vanuit de beddenwereld vast interesse voor zijn. Raadpleeg daarvoor de curator, Laurie E. van Leeuwen van Davids Advocaten uit Amsterdam, telefoon: 088 – 500 4300, info@davidslaw.nl

 

P.S. 19-09-2019: De domeinnaam Bedden.nl is reeds enkele maanden geleden overgenomen door Masterbedding bv uit Zaandam en valt volgens zegsvrouw Nina niet binnen de boedel. De site is dus nog gewoon actief. Masterbedding heeft naast in Zaandam ook een winkel in Vianen.Links

www.auping.nl
www.bedden.nl
www.bedgarant.nl
www.dekbeddiscounter.nl
www.elbuco.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl
www.leenbakker.nl
www.nichecommerce.nl
www.venturebuilders.capital
www.dekbedden.nl
www.kussens.nl
www.kussen.nl
www.boxsprings.nl
www.topdekmatras.nl
www.luchtbed.nl
www.sleepdeal.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, webwinkel, internet, internetwinkel, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, waterbed, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, failliet, bankroet, insolventie, boeken neerleggen, faillissement, #beddennl, #bedgarant, #meubelgarant, #masterbedding, #nichecommerce, #venturebuilders, #dekbedden, #kussens, #kussen, #boxsprings, #topdekmatras, #luchtbed, #sleepdeal.com

Gerelateerd nieuws
 
Daling woonretail april
lees verder
Cevilit weer verkrijgbaar
Het merk Cevilit en de belangrijkste kwaliteiten uit de Cevilit collectie zijn terug op de markt. Leverancier van het Cevilit-pakket wordt Smellink uit Delden.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden