Egalbase wordt Wunderlays

Woensdag 18 september 2019

Sinds begin deze maand levert ondervloerenspecialist Estillon de vernieuwde zelfklevende ondertapijten Wunderlays die de Egalbase range vervangt.
Egalbase wordt Wunderlays
Egalbase wordt Wunderlays

Wunderlays Easystick 6 mm komt in de plaats van Egalbase Black en Wunderlays Souplesse Stick 7 mm is de vervanger voor de Egalbase Red. Beide ondertapijten zijn milieuvriendelijk geproduceerd uit 100% gerecycled rebond polyurethaan schuim met fixeerlaag. Het licht gewicht schuim garandeert een stabiele, duurzame installatie en versterkt de ervaring van luxe en comfort van tapijt, zo belooft Estillon.

Beiden zijn geschikt voor huishoudelijk gebruik, zoals woonkamer, slaapkamer, gang en trappen. Tevens geschikt voor projectgebruik, zoals de entree, restaurants,gangen, kamers en trappen. Bij toepassing op trappen is dubbelzijdig verlijmen noodzakelijk.

De eigenschappen:
Wunderlays Easystick
Dikte: 6 mm
Gewicht: 1360 gr/m²
Densiteit: 220 kg/m³

Wunderlays Souplesse Stick
Dikte: 7 mm
Gewicht: 1120 gr/m²
Densiteit: 160 kg/m³
Brandklasse: Bfl-S1Links

www.estillon.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, vloer, entree, ingang, tapijt, vloerbedekking, stoffering, smooth edge, ondervloer, ondertapijt, egaliseren, egalisatie, bestbase, best base, luxe, black magic, black onyx, elegance black, starbase, egalsoft, floorfixx, luxerton, smartfloor, dampscherm, vochtscherm, moisture barrier film, zwevend, contactgeluidsreductie, antislip, anti-slip, 10dB, appartement, parquetfelt, soundbase, timberbase, xpsfoam, #estillon, #wunderlays, #egalbase

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden