BD Line nieuw in Woonindustrie

Dinsdag 14 november 2023

Het exposantenaanbod in De Woonindustrie blijft zich ontwikkelen. Specialist in binnenzonwering BD Line is de nieuwste aanwinst voor het showroomcentrum.
BD Line nieuw in Woonindustrie
BD Line nieuw in Woonindustrie BD Line nieuw in Woonindustrie

De Woonindustrie in Nieuwegein heeft haar deuren wagenwijd openstaan voor interieurspecialisten. Iedere maandag is het Marketday en is het centrum open van 10:00-17:00. Op 4 tot en met 7 februari 2024 vinden hier de Voorjaarsvakdagen plaats.

 

Vanaf heden is BD Line ook onderdeel van De Woonindustrie. Het bedrijf toont brede aanbod collectie raambekleding op de eerste verdieping. Met de nieuwe showroom van 55 m² wil BD Line dealers in het noorden en midden van Nederland nog beter ondersteunen. In Nieuwegein is ongetwijfeld aandacht voor twee nieuwe collecties die het bedrijf dit jaar lanceerde. De Woodshutters shuttercollectie (foto 1) en Loft Wood, een nieuwe collectie houten jaloezieën (foto 2 en 3) gemaakt van Pauwlonia (een lichte en schimmelbestendige houtsoort), bamboe en Japanse Cypres.Links

www.dewoonindustrie.nl
www,bdline.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #BDLine

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden