Barthélemy nieuwe ceo Tarkett

Maandag 21 januari 2019

Vorige week maakte vloerenfabrikant Tarkett bekend dat op 11 januari 2019 is besloten om Fabrice Barthélemy te benoemen tot chief executive officer en voorzitter van de Raad van Bestuur.
Barthélemy nieuwe ceo Tarkett

Fabrice Barthélemy, 50, is sinds 2008 lid van de raad van bestuur van Tarkett, waaronder ook Desso valt. Tot 2017 als cfo, daarna als president van Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Latijns-Amerika.

Barthélemy is nu dus ook definitief de opvolger van Glen Morrison, sinds september 2017 ceo na Michel Giannuzzi, die indertijd na een tienjarig dienstverband een andere uitdaging had gevonden. Afgelopen september was Barthélemy reeds als interim ceo aangesteld.

 Links

www.desso.com
www.dessohome.nl
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, tapijt, tapijttegel, lvt, laminaat, parket, karpet, bekleding, kast, industrie, producent, stofferen, stoffering, overname, kopen, acquisitie, koop, #dessohome, #desso, #tarkett

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden