Banenwinkel is geopend

Vrijdag 02 juni 2023

Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
Banenwinkel is geopend
Banenwinkel is geopend Banenwinkel is geopend Banenwinkel is geopend

De eerste Banenwinkel is gisteren, 1 juni, geopend in de binnenstad van Deventer als antwoord op de krappe arbeidsmarkt. Bij de opening waren bijna 50 mensen aanwezig. Van ondernemers, scholieren tot aan pers (Hart van Nederland, RTV Oost en De Telegraaf). De pop-up store is geopend van 1 juni t/m 8 juli van woensdag t/m zaterdag.

Ondernemers en toekomstige retailtoppers kunnen elkaar in de Banenwinkel ontmoeten, deelnemen aan workshops, talenten testen doen en coaching gesprekken voeren! Ondernemers in of rond Deventer kunnen vacature(s) plaatsen op de wand in de Banenwinkel! Tevens zijn er (gratis) workshops die gevolgd kunnen worden! Het aanbod is te vinden op de website.  

 

Deze pop-up banenwinkel is onderdeel van de aanpak arbeidsmarkt van branchevereniging Inretail, ondersteund door de campagne "op zoek naar (on) gewoon talent". Er zijn inmiddels gesprekken met andere gemeentes om daar ook een pop-up banenwinkel te gaan openen de komende maanden.Links

www.inretail.nl
www.banen-winkel.nl
www.ongewoontalent.nl
www.werkenindewinkel.nl

Tags

nieuws, interieur, retail, nonfoodretail, banenmarkt, banenwinkel, vacatures, arbeidsmarkt, krapte, aanpak, branchevereniging, medewerkers, winkel, opleidingen, workshop, loopbaanbegeleider, loopbaan, coach, popupstore, gemeente, binnenstad, stadmanagement, #inretail, #deventer, #ondernemershuis

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden