Banenwinkel is geopend

Vrijdag 02 juni 2023

Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
Banenwinkel is geopend
Banenwinkel is geopend Banenwinkel is geopend Banenwinkel is geopend

De eerste Banenwinkel is gisteren, 1 juni, geopend in de binnenstad van Deventer als antwoord op de krappe arbeidsmarkt. Bij de opening waren bijna 50 mensen aanwezig. Van ondernemers, scholieren tot aan pers (Hart van Nederland, RTV Oost en De Telegraaf). De pop-up store is geopend van 1 juni t/m 8 juli van woensdag t/m zaterdag.

Ondernemers en toekomstige retailtoppers kunnen elkaar in de Banenwinkel ontmoeten, deelnemen aan workshops, talenten testen doen en coaching gesprekken voeren! Ondernemers in of rond Deventer kunnen vacature(s) plaatsen op de wand in de Banenwinkel! Tevens zijn er (gratis) workshops die gevolgd kunnen worden! Het aanbod is te vinden op de website.  

 

Deze pop-up banenwinkel is onderdeel van de aanpak arbeidsmarkt van branchevereniging Inretail, ondersteund door de campagne "op zoek naar (on) gewoon talent". Er zijn inmiddels gesprekken met andere gemeentes om daar ook een pop-up banenwinkel te gaan openen de komende maanden.Links

www.inretail.nl
www.banen-winkel.nl
www.ongewoontalent.nl
www.werkenindewinkel.nl

Tags

nieuws, interieur, retail, nonfoodretail, banenmarkt, banenwinkel, vacatures, arbeidsmarkt, krapte, aanpak, branchevereniging, medewerkers, winkel, opleidingen, workshop, loopbaanbegeleider, loopbaan, coach, popupstore, gemeente, binnenstad, stadmanagement, #inretail, #deventer, #ondernemershuis

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Urban slaapkamers
[Sponsored artikel] - Vertoef je momenteel in een kleine, maar fijne stek in de stad? Dan is de ruimte om het gezellig te maken bij je thuis wellicht beperkt. Zo creŽer je een urban slaapkamer op weinig vierkante meters.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden