Aziatisch debuut Orgatec

Woensdag 16 juni 2021

Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
Aziatisch debuut Orgatec

Naast de traditionele Orgatec-productassortimenten, besteedt het evenement in Tokio speciale aandacht aan relevante kantoormeubelcomponenten, fittingen, accessoires en materialen als onderdeel van een speciale interzum-ruimte. Daarnaast krijgen vakbezoekers innovatieve ideeën en inspiratie voor de moderne werkwereld van vandaag en morgen in seminars en zogenaamde trendzones. Want Orgatec Tokyo wil volgens Koelnmesse - net als de vakbeurs in Keulen - dé vakbeurs in Azië zijn die laat zien welke technologieën en trends onze manier van werken de komende jaren zullen bepalen.

 

Voor Japan, de op twee na grootste economie ter wereld, voorspellen experts een jaarlijkse groei van de kantoormeubelmarkt van 3,7% tussen 2020 en 2025. Daarnaast is het land de belangrijkste fabrikant en koper van kantoormeubelen in de regio Azië-Pacific en is goed voor 50% van alle productie en de vraag in de regio. Bovendien staat Japan synoniem voor kwaliteit en innovatie en dient het regelmatig als testmarkt voor alle producten die in Azië gelanceerd worden. Dit geldt ook voor belangrijke sleutelmarkten zoals Shanghai, Seoul, Taipei en Singapore. De Koelnmesse werkt samen met de Japan Office & Institutional Furniture Association.

 

Orgatec Tokyo vindt dus plaats van 26 – 28 april 2022. Het vertrouwde Duitse Orgatec moet wachten tot 25 – 29 oktober 2022.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.be
www.orgatec-tokyo.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #orgatectokyo, #koelnmesse, #orgatec2022

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden