Awards in De Woonindustrie

Dinsdag 07 februari 2023

Na een drukke zondag met het Woon & Interieurevent was het gisteren een geanimeerde eerste voorjaarsvakdag in De Woonindustrie, afgesloten met een jubileumfeest Ún awards.
Awards in De Woonindustrie
Awards in De Woonindustrie Awards in De Woonindustrie Awards in De Woonindustrie Awards in De Woonindustrie Awards in De Woonindustrie

Zoals we eerder vermelden viert De Woonindustrie (voorheen HTC/Home Trade Center) dit jaar het 30 jarige jubileum. Na de beursdag van gisteren, maandag 6 februari, werd dat na 18 uur gevierd met een feestavond.

Oude bekenden, waaronder oprichter en oud HTC-directeur Rudy Stroink (foto 3; midden) - nu directeur van meubelfabrikant Pastoe - en zijn partner Saskia van Bohemen, en vele exposanten waren van de partij. Ze genoten van een heerlijke maaltijd en drankjes en een uitmuntend optreden van de band Slamm (foto 1). De huidige directeur/eigenaar van De Woonindustrie, Edwin Loeff, verraste de aanwezigen zelfs met een afsluitend gastoptreden als zanger (foto 6).

Kort daarvoor waren er al vier awards voor exposanten uitgereikt:
1. Master in marketing en communicatie
Winnaar: Mobitec ontving hiervoor een megafoon (foto 2)
2. Meest Innovatieve product
Winnaar: Seuren Tafels mocht een hamer in ontvangst nemen (foto 3)
3. Leukste team
Winnaar: Brinker Carpets zal de rode kabouter koesteren (foto 4)
4. Mooiste showroom
Winnaar: Passe-Partout & Haans Lifestyle kregen de kroon op hun werk voor hun gezamenlijke stand (foto 5)

Een extra prijs - gratis lunch gehele team - was voor verlichtingsmerk Lucide voor het bedrijf dat het meest gescand was bij entree.

Vandaag, dinsdag 7 en woensdag 8 februari zijn de Voorjaarsvakdagen in De Woonindustrie in Nieuwegein nog te bezoeken vanaf 10 uur (tot 18 respectievelijk 17 uur). Meer dan 200 interieurmerken en partners op het gebied van meubelen, design, slapen, verlichting, textiel en woonaccessoires presenteren zich.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.brinkercarpets.nl
www.haanslifestyle.com
www.lucide.be
www.mobitec.be
www.passepartoutnv.be
www.pastoe.nl
www.seuren-tafels.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, vakdagen, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #brinkercarpets, #haanslifestyle, #lucide, #mobitec, #passepartoutnv, #pastoe, #seurentafels

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden