Avery Dennison verdeelt Squid

Dinsdag 11 augustus 2020

Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
Avery Dennison verdeelt Squid
Avery Dennison verdeelt Squid Avery Dennison verdeelt Squid

Avery Dennison Graphics Solutions Europe is een strategisch partnerschap aangegaan met Lampe Textiles (de Belgische weverij uit Tielt die de productie voor Inside Blinds verzorgt). Hiermee wordt het bedrijf de enige distributeur van Squid zelfklevende textiele raamfolies voor de grafische industrie in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMENA). De folies zullen vanaf september 2020 beschikbaar zijn voor klanten van Avery Dennison.

 

Digitaal bedrukbare Squid folies zijn hitte- en vochtbestendig, bieden bescherming tegen de zon en kunnen gemakkelijk op glazen oppervlakken worden aangebracht. De nieuwe samenwerking geeft Avery Dennison Graphics Solutions Europe naar eigen zeggen toegang tot een belangrijke innovatie in architecturale raamfolies. In tegenstelling tot de andere raamfolies die de onderneming al aanbiedt zijn Squid raamfolies een soort klevende raamdecoratie. Hiermee vormt Squid een alternatief voor conventionele folies of vitrages.

 

Squid folies hebben een linnen-look en kunnen bedrukt worden. De folies zijn verkrijgbaar in zes kleuren (Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock en Coal). Afhankelijk van de kleur buigt de film tussen 25% en 36% van de zonne-energie af, voor koelere ruimtes tijdens de zomer.Links

www.graphics.averydennison.eu/squid
www.mactacgraphics.eu/squid

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, raamfolie, #averydennison, #lampetextiles, #shadowinside, #insideblinds,

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
Nieuwe Wallpepper collecties
Het Italiaanse Wallpepper maakt zijn behang in eigen land, op PVC-vrije, ecologische dragers, gemaakt van textielvezels en cellulose. Dit najaar presenteert het bedrijf een scala aan nieuwe collecties, van modern tot fantasierijk.
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Trendthema 21/22 Heimtextil bekend
Nothing New, Everything New is het trendthema voor Heimtextil. Van 12-15 januari 2021 wordt dit in de Trend Space van de beurs uitgewerkt, maar de organisatie blikt alvast vooruit op de vier onderliggende trends.
lees verder
Natuurlijk en tijdloos Pierre Frey
Dit najaar presenteert Pierre Frey de eerste collectie wandbekleding in de Natecru Textures serie. De naam verraad het al, natuurlijke en ecru tinten staan hierin centraal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden