Apt 529 Event

Woensdag 26 mei 2021

Meubelfabrikant Ghyczy presenteert binnenkort een event samen met stoffenfabrikant Dedar in de showroom Apt 529 in hartje Amsterdam.
Apt 529 Event
Apt 529 Event Apt 529 Event

Tijdens het evenement in de onlangs geopende showroom van Ghyczy aan de Prinsengracht (Apt 529) worden Ghyczy-producten getoond die zijn gestoffeerd met stoffen van Dedar Milano, een familiebedrijf opgericht in 1976. Ghyczy uit Swalmen is eveneens een door een familie gerund designbedrijf, opgericht in 1972. Dedar biedt de ambachtelijke meubelen van Peter Ghyczy boeiende kleurenpaletten en onverwachte patronen, die daardoor een nieuwe invalshoek krijgen.
 
Het evenement wordt een week langen gehouden, van 31 mei tot 6 juni, en is op afspraak te bezoeken. Hiervoor is het sturen van een e-mail met contactgegevens en voorkeurstijdvak voldoende. Of door na registratie op de Ghyczy-website een ​​tijdvak te boeken.Links

www.dedar.com
www.ghyczy.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, meubilair, woonkamer, projectinrichting, kantoor, showroom, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, design, ontwerp, stof, bekleding, gestoffeerd, stofferen, #ghyczy, #dedar

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden