ALV CBM

Dinsdag 13 december 2016

Donderdag 8 december jl. werden vele leden en relaties van CBM ontvangen in het prachtige gebouw van Radio Kootwijk voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering.
ALV CBM
ALV CBM ALV CBM ALV CBM ALV CBM ALV CBM

Foto 2, v.l.n.r. CDM-directeur Kees Hoogendijk en bestuurders Herman van den Berg (penningmeester), Marcel Horjus (voorzitter) en Dick Leenheer.

 

 

De leden van de Koninklijke CBM, branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie, werden tijdens het officiële deel van de dag in vlot tempo door de agenda geleid door voorzitter Marcel Horjus. Na de vergadering en een lunch, werden de aanwezigen door middel van workshops bijgepraat over mogelijkheden op het gebied van ketenoptimalisatie, beperking van grondstoffengebruik en persoonlijke benadering van de klant.

Gastspreker Berthold Gunster (foto 3), de grondlegger van “Omdenken”, inspireerde in hoog tempo de zaal tot het transformeren van problemen naar kansen. Daarna konden geïnteresseerden van een rondleiding om en in het indrukwekkende pand van deze voormalige zendlocatie genieten. De rondleiding werd gegeven door Coby de Haan (foto 4). Deze krasse dame op leeftijd gaf het gebouw van Radio Kootwijk een hart door haar persoonlijke verhaal.

Tijdens de afsluitende borrel & bites werd volop genetwerkt.

 Links

www.cbm.nl
www.horjusdronrijp.nl
www.interstar-meubelen.nl
www.technoplanning.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, meubilering, industrie, interieurbouw, fabricage, cao, collectieve arbeidsovereenkomst, branchevereniging, lonen, stijging, onderhandeling, werknemer, werkgevers

Gerelateerd nieuws
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
 
Schuin zitten en werken
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden