ALV CBM

Dinsdag 13 december 2016

Donderdag 8 december jl. werden vele leden en relaties van CBM ontvangen in het prachtige gebouw van Radio Kootwijk voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering.
ALV CBM
ALV CBM ALV CBM ALV CBM ALV CBM ALV CBM

Foto 2, v.l.n.r. CDM-directeur Kees Hoogendijk en bestuurders Herman van den Berg (penningmeester), Marcel Horjus (voorzitter) en Dick Leenheer.

 

 

De leden van de Koninklijke CBM, branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie, werden tijdens het officiële deel van de dag in vlot tempo door de agenda geleid door voorzitter Marcel Horjus. Na de vergadering en een lunch, werden de aanwezigen door middel van workshops bijgepraat over mogelijkheden op het gebied van ketenoptimalisatie, beperking van grondstoffengebruik en persoonlijke benadering van de klant.

Gastspreker Berthold Gunster (foto 3), de grondlegger van “Omdenken”, inspireerde in hoog tempo de zaal tot het transformeren van problemen naar kansen. Daarna konden geïnteresseerden van een rondleiding om en in het indrukwekkende pand van deze voormalige zendlocatie genieten. De rondleiding werd gegeven door Coby de Haan (foto 4). Deze krasse dame op leeftijd gaf het gebouw van Radio Kootwijk een hart door haar persoonlijke verhaal.

Tijdens de afsluitende borrel & bites werd volop genetwerkt.

 Links

www.cbm.nl
www.horjusdronrijp.nl
www.interstar-meubelen.nl
www.technoplanning.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, meubilering, industrie, interieurbouw, fabricage, cao, collectieve arbeidsovereenkomst, branchevereniging, lonen, stijging, onderhandeling, werknemer, werkgevers

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden