Alicia verlaat Intirio

Vrijdag 12 oktober 2018

Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
Alicia verlaat Intirio
Alicia verlaat Intirio

Dit liet Alicia Gonzalez (foto 1; Linkedin) gisteren weten. Ze heeft 11 jaar gewerkt bij de woningtextielbeurs Intirio die begin dit jaar is overgenomen door Easyfairs. Zij gaat werken voor IJv-Ifas, een non-profitorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van beurzen, congressen en evenementen voor professionelen of consumenten, eveneens gevestigd in Gent.


Haar opvolgster is Lindsay Slabbinck (foto 2; Linkedin), die sinds februari bij Easyfairs aan de slag is.

 

De komende Intirio wordt gehouden van zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 januari 2019, tegelijk met de eerste Belgische editie van de decoratiebeurs Trendz.

 



Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.intirio.be
www.trendzbelgium.be/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio, #trendz, #easyfairs, #artexis

Gerelateerd nieuws
Buitenlands design op Showup
Over minder dan twee weken vindt decoratiebeurs Showup plaats. Zondag 1 september en maandag 2 september wordt het event gehouden in Expo Haarlemmermeer. Naast Dutch Design zijn hier ook veel interessante buitenlandse merken te vinden.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden