Aldi verkoopt meubelen

Dinsdag 02 oktober 2018

Vanaf 4 oktober gaan Aldi Nord en Aldi Süd een collectie kleinmeubelen en accessoires verkopen, exclusief voor de discounters ontworpen door TV-presentatrice Eva Brenner.
Aldi verkoopt meubelen

Al eerder verkocht Aldi al eens in Australië een eigen meubelcollectie, waaronder enkele replica’s van bekende designermeubels. Via het Verenigd Koninkrijk had dit overigens ook in Europa gekund, maar door een Britse wetswijziging werd deze sluiproute begin 2017 geblokkeerd.

Maar in Duitsland gaat het om een geheel andere lijn. De collectie van Eva Brenner (foto; website Aldi) omvat volgens Möbelkultur ongeveer twintig producten, waaronder bijzettafels, krukjes, huishoudtextiel, spiegels, vazen​en kommen. Het is de eerste keer dat Aldi een bekende interieurontwerperscollectie op de markt brengt, ondersteund door tv- en radiospots.

De lijn heeft volgens de gediplomeerde ontwerpster een jong, modern en stijlvol design. De producten liggen qua prijs tussen circa € 10 en € 60.

 Links

www.aldi.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, fauteuil, stoel, retail, winkel, #aldi

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden