Afdrogen met een Rembrandt

Maandag 27 mei 2019

In het kader van het jaar van Rembrandt maakte Knit Factory een speciale gebreide keukendoek. Deze doek heeft een finaleplaats behaald voor de tentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’ in het Rijksmuseum.
Afdrogen met een Rembrandt

De keukendoek, die wellicht in het Rijksmuseum te zien is, werd speciaal gemaakt voor de tentoonstelling. De Knit Factory gebruikte de werken van Rembrandt als inspiratie voor het breimotief en de contrasterende kleuren. De fabrikant van interieur- en fashionaccessoires en afdroogproducten van breiwerk en stof heeft net als Rembrandt Nederlandse wortels. De (keuken)doek is gemaakt in één van de laatste breifabrieken van Nederland.

 

Maar liefst 8.390 producten werden ingezonden voor de zomertentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’. Op 21 mei werd bekend dat de inzending van de Knit Factory behoort tot de finalisten. De komende maanden wordt beslist welke inzendingen in de tentoonstelling te zien zijn. Op 15 juli, de verjaardag van Rembrandt, wordt de tentoonstelling feestelijk geopend en is de eindselectie bekend.

 

De Knit Factory is in 2019 verder nog te zien op de vakbeurzen Trendz in Gorinchem (25-26 augustus), en Showup in Vijfhuizen (1-2 september).Links

www.knitfactory.nl
www.showup.nl
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, accessoires, thuis, pareo, plaid, omslagdoek, picknick, doek, keukendoek, deken, kussen, deken, huishoudtextiel, textiel, theedoeken, grossier, groothandel, beurs, Rembrandt, #showup, #intirio, #trendz, #knitfactory #rembrandt, #rijksmuseum

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variëren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden